Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Garmin Venu Blue Granite Silver

Udsolgt
Stilet smartwatch fra Garmin!
3 mdr. OiSTER Afdrag
940 /md.
eller
Kontantpris
2.820
Mindstepris
2.820

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Garmin Venu Smartwatch er det perfekte ur til dig, der godt kan lide at være aktiv, udfordre dig selv, og måle på din krops sundhed. Garmin Venu Smartwatch kan bl.a. måle din søvn, hvor meget du bevæger dig, hvor langt du cykler, svømmer eller løber samt hvor hurtig du er, og hvor mange kalorier du forbrænder. 

Udover at have mange smarte og brugbare feautures er Garmin Venu Smartwatch også lækkert og stilrent at se på. Det har en urkasse på 43,2 mm i diameter og en AMOLED skærm med en høj opløsning på 390x390 pixels. Derudover er det også udstyret med et kraftfuldt batteri, der holder i op til 5 dage. 

 

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter