Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Garmin Vivoactive 4S Powder Grey Silver

Vælg farve
Udsolgt
Smartwatch fra Garmin til den aktive livsstil!
3 mdr. OiSTER Afdrag
752 /md.
eller
Kontantpris
2.256
Mindstepris
2.256

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Garmin Vivoactive 4s er ikke kun et ur -det er nemlig et smartwatch, der udover at have de klassiske urfunktioner såsom vækkeur, timer, og stopur, også har sundhedsovervågning, der inkluderer pulsmåler, vejrtrækningsfrekvens, fitnessalder, stressregistrering, søvnovervågning, energiovervågning og meget meget mere. 

Garmin Vivoactive 4s er perfekt til dig, som gerne vil have det meste ud af dit ur - og din træning! Med Garmin Vivoactive 4s kan du måle dit aktivitetsniveau og se din udvikling.

Uret er smartphone-kombitabelt med både iPhone og Android. 

 

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter