Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Watch4 44mm LTE Silver

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
98 /md.
eller
Kontantpris
2.940
Mindstepris
2.940

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med det nye Galaxy Watch 4 får du et smartwatch i stilrent aluminium design og adgang til en masse nye funktioner og apps med Googles nye styresystem, Wear OS Powered by Samsung.

Motivation og variation til din træning finder du via de mange tilgængelige apps, hvor du netop kan finde lige det, der passer til dit træningsniveau. Uret kan bl.a. måle din puls, antal skridt og iltmætning i blodet, som alt sammen kan hjælpe dig med din velvære og sundhed. Udover, at være den perfekte træningscoach, fungerer Galaxy Watch 4 som en mobil, hvilket betyder, at du kan kommunikere, lytte til musik og podcasts samt få hjælp med praktiske opgaver som betaling og at styre dit hjem på afstand med Google Pay og Google Assistent.

I sit design er Galaxy Watch 4 kompakt og elegant i aluminium, hvilket gør den til din perfekte partner uanset om det er i byen eller til træning. Uret leveres med en behagelig og praktisk sportsrem, som behageligt følger håndleddet. Du har selv mulighed for at bestemme dit eget design ved at skifte displayet – fra tredjepart, hvis du vil.

Galaxy Watch 4 Classic har et batteri, der holder. Afhængig af hvilke funktioner, der er aktiveret, kan du bruge uret dagen lang, og det kan lades helt op på under 2 timer.

Æsken indeholder Galaxy Watch 4 med Sport Band I et stilrent gummimateriale, opladningskabel og lynvejledning.

Glastype
Gorilla® Glass DX + 3D Rear Glass
IP-klassifikation
IP68 vandtæt
GPS
Ja
Pulsmåler
Ja
Musikafspiller
Spotify
Batteri
361mAh

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter