Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
95 /md.
eller
Kontantpris
2.850
Mindstepris
2.850

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Med det nye Galaxy Watch 4 Classic får du et smartwatch i stilrent design og adgang til en masse nye funktioner og apps med Googles nye styresystem, Wear OS Powered by Samsung.

Motivation og variation til din træning finder du via de mange tilgængelig apps, hvor du netop kan finde lige det, der passer til dit træningsniveau. Uret kan bl.a. måle din puls, antal skridt og iltmætning i blodet, som alt sammen kan hjælpe dig med din velvære og sundhed. Udover, at være den perfekte træningscoach, fungerer Galaxy Watch 4 Classic som en mobil, hvilket betyder, at du kan kommunikere, lytte til musik og podcasts samt få hjælp med praktiske opgaver som betaling og at styre dit hjem på afstand med Google Pay og Google Assistent.

I sit design er Galaxy Watch 4 Classic elegant I rustfrit stål med drejelig urkrans. Uret er udført som en sammenhængende enhed og leveres med en Ridge Sport-rem, som behageligt følger håndleddet. Du har selv mulighed for at bestemme dit eget design ved at skifte displayet – fra tredjepart, hvis du vil.

Galaxy Watch 4 Classic har et batteri, der holder. Afhængig af hvilke funktioner, der er aktiveret, kan du bruge uret dagen lang, og det kan lades helt op på under 2 timer.

Glas
Gorilla® Glass DX + 3D Rear Glass
Urrem
Ridge Sport armband
Skærm
1.4’’ Super AMOLED ((396x396)
Materiale
Rustfrit stål
Vægt
52 g
Størrelse
46 mm
Farvedisplay
Ja
GPS
Ja
Batteri
361 mAh
Sensor
Accelerometer 32G/Gyro/Barometer/AmbienLight/Heart rate (8PD)/ECG /Compass/BIA
Bluetooth
Ja
Kapacitet
1.5 GB RAM
Processor
Exynos W920 (5nm)
Pulsmåler
Ja
Indbygget hukommelse
16 GB
Vandtæthedsklassifikation
IP68

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter