Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Watch6 40mm 4G Graphite

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
666 ,- 800
/md.
eller
Kontantpris
1.998 ,- 2400
Mindstepris
1.998

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

SPAR 402,- på Samsung Galaxy Watch6 40mm 4G

Tilbuddet gælder så længe lager haves!

Din helt egen søvncoach
Samsung Galaxy Watch6 40mm kender dig hurtigt bedre, end du selv gør. Når uret sidder omkring dit håndled, kan det måle alt fra puls til søvnrytme. Og hjælpe dig med at opnå dine fysiske mål og optimere din livsstil. Et godt helbred hænger sammen med en god nats søvn. Derfor er uret udstyret med et nyt søvncoachingprogram, som vejleder dig til at opnå bedre søvnvaner og restitution. Udover alle de praktiske funktioner er uret flot og med en stor urskive.

Få overblik over din udvikling
Samsung Galaxy Watch6 40mm kan også hjælpe med andre trænings- og helbredsformål end søvn. Uret har nemlig en særlig censor, som overvåger din puls og giver dig besked, hvis din puls er uregelmæssig. Med pulsmåleren kan du også optimere og udvikle din løbetræning. Samsung Health-appen er indbygget i uret som måler antal skridt og iltmætning i blodet. Med uret kan du også følge din kropssammensætning, så du kan følge dine fremskridt, hvad enten du ønsker at tage på i muskelmasse eller tabe dig.

Design
Uret er både større og lettere ned nogensinde. Samsung Galaxy Watch6 40mm har den største urskive i et Galaxy Watch nogensinde, uden at selve uret er blevet større. Skærmen er 1,31 tommer og uret er hele 28 % lettere end forgængeren. Urremmen er integreret i uret, og det tynde design gør, at du næsten ikke mærker uret. Urkapslen er designet i aluminium, som passer både til kontoret og til træning. Glasset er det robuste Sapphire Crystal-glas. Desuden er uret IP68-klassificeret og opfylder det amerikanske militærs standard for modstandsdygtighed. Der er altså både vandafvisende og støvtæt.

Du bestemmer selv urskivens design. Blandt de mange designs er der helt sikkert noget, som falder i din smag. Uanset om du er til spræl eller et mere klassisk look. Samsung Galaxy Watch6 er tilgængeligt i størrelsen 40mm og farven Graphite.

Ydeevne & batteri
Samsung Galaxy Watch6 40mm er et rigtigt kraftoverskud. Der sjældent skal i opladeren. Batteriet på 300 mAh holder strøm i op til 40 timer og lades helt op på under 2 timer. På 75 minutter oplader uret fra 0 % til 100 %. Batteriet samarbejder med den nye lynhurtige processor Exynos W970. Processoren sørger både for, at uret er responsiv og sparer på strømmen, når det kan lade sig gøre.

Skærm
Navigeringen er nem og intuitiv. Grænsefladen One UI 5 reagerer lynhurtigt. Du har mulighed for at betjene uret både med stemmestyring og touch-funktion.

Apps
Du kan nemt downloade dine yndlingsapps på dit ur. Så du blandt andet kan lytte til musik, podcast og navigere via kort. Og dit Samsung Galaxy Watch6 40mm kan integreres med alle andre Samsung Galaxy-enheder. Hvis du har nogen smartprodukter, kan du via appen SmartThings betjene dine forbudne produkter. Med andre ord: mulighederne med et Galaxy Watch6 er uendelige.

eSIM
Denne 4G version af Samsung Galaxy Watch6 40mm kan tilkobles eSIM. Med eSIM kan du bruge dit ur, som du bruger din telefon. Du kan både sende beskeder, fortage opkald, betale og meget mere. Med eSIM får du det meste ud af dit Galaxy Watch6. Du kan læse mere om mulighederne med eSIM her.

Størrelse
40,4 x 38,8 x 9 mm
Materiale
Armor Aluminium
Processor
Exynos W930 (Dualcore, 5nm) 1,4Ghz
Hukommelse
RAM 2,0 GB + 16 GB
Skærm
1,31" (432 x 432), 330PPI
Glas
Sapphire Crystal
Velvære
Pulsmåler, EKG, Blodtryk, BIA, SpO2, Hudtemperatur
Sensorer
Optisk pulssensor, Accelerationr, Barometer, Gyro sensor, Geomagnetisk Sensor (Kompas), Lyssensor
Batteri
300 mAh, WPC trådløs hurtigladning
Vandafvisende
Ja
Bluetooth
5.3

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Letteste ur til dato, som er 28% lavere end Galaxy Watch5
  • Ny processor og større batteri
  • Den største urskive i et Galaxy Watch, uden at selve uret er blevet større