Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Watch6 44mm 4G Graphite

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
733 ,- 866
/md.
eller
Kontantpris
2.199 ,- 2598
Mindstepris
2.199

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

SPAR 399,- på Samsung Galaxy Watch6 44mm 4G

Tilbuddet gælder så længe lager haves!

Både større og lettere end forgængeren
Samsung Galaxy Watch6 44mm har den største urskive i et Galaxy Watch nogensinde. Helt uden at selve uret er blevet større. Faktisk vejer uret 28% mindre end forgængeren. Du får altså både et stort og et let ur. Den slanke urrem er integreret i uret og er superbehaglig mod huden. Urskivens design kan du selv bestemme blandt et bredt udvalg. Der er helt sikkert noget, som falder i din smag. Udover at være flot og stort har uret en masse funktioner, der kan hjælpe med at optimere din sundhed og træning.

Robust og eksklusivt design
Skærmen i Samsung Galaxy Watch6 44mm er 1,47 tommer. Men uret er ikke kun designet til at være stort og flot. Det er også designet til at holde i mange år. Glasset er Sapphire Crystal-glas, som kan modstå stød. Og urskiven er af aluminium, der både er holdbart og udstråler eksklusivitet. Derudover er uret IP68-klassiciferet og opfylder det amerikanske militærs standard for modstandsdygtighed. Du skal altså hverken frygte for vand, støv, stød eller høje temperaturudsving. Samsung Galaxy Watch6 er tilgængeligt i Graphite og i størrelsen 44mm.

Ydeevne og batteri
Også indvendigt er der tænkt over urets design. Så det fungerer effektivt og har en lang levetid. Batteriet på 425 mAh holder strøm i op til 40 timer. På blot 110 minutter er dit Samsung Galaxy Watch6 44mm opladt fra 0 % til 100 %. Batteriet samarbejder med den nye og kraftfulde processor. Processoren, Exynos W930, sikrer en responsiv brugeroplevelse og sparer på strømmen, når det er muligt. Grænseoverfladen er One UI 5, som reagerer hurtigt og intuitivt. Uret kan betjenes med både touch og stemmestyring.

Træning og sundhed
Samsung Galaxy Watch6 44mm kan hjælpe dig med at opnå dine mål med f.eks. sovevaner og løberutiner. Uret er udstyret med en særlig pulssensor, som overvåger din puls. Så kan du sikre, at du holder den intensitet, der svarer til den træning, du laver. Du får også besked, hvis din puls er uregelmæssig. Samsung Galaxy Watch6 44mm er udstyret med et nyt søvncoachingprogram, der hjælper dig med at opnå sundere søvnvaner. Med uret kan du også følge din kropssammensætning. Herfra kan du få tips og påmindelser, så du opnår dine kropsmål. Hvad enten det gælder vægtøgning, vægttab eller muskelmasse.

Apps
Du kan nemt downloade dine yndlingsapps på dit ur. Så du blandt andet kan lytte til musik, podcast og navigere via kort. Og dit Samsung Galaxy Watch6 44mm kan integreres med alle andre Samsung Galaxy-enheder. Hvis du har nogen smartprodukter, kan du via appen SmartThings betjene dine forbudne produkter. Med andre ord: mulighederne med et Galaxy Watch6 er uendelige.

eSIM
Denne 4G version af Samsung Galaxy Watch6 44mm kan tilkobles eSIM. Med eSIM kan du bruge dit ur, som du bruger din telefon. Du kan både sende beskeder, fortage opkald, betale og meget mere. Med eSIM får du det meste ud af dit Galaxy Watch6. Du kan læse mere om mulighederne med eSIM her.

Størrelse
44,4 x 42,8 x 9 mm
Materiale
Armor Aluminium
Processor
Exynos W930 (Dualcore, 5nm) 1,4Ghz
Hukommelse
RAM 2,0 GB + 16 GB
Skærm
1,47" (480 x 480), 327PPI
Glas
Sapphire Crystal
Velvære
Pulsmåler, EKG, Blodtryk, BIA, SpO2, Hudtemperatur
Sensorer
Optisk pulssensor, Accelerationr, Barometer, Gyro sensor, Geomagnetisk Sensor (Kompas), Lyssensor
Batteri
425 mAh, WPC trådløs hurtigladning
Vandafvisende
Ja
Bluetooth
5.3

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Letteste ur til dato, som er 28% lavere end Galaxy Watch5
  • Ny processor og større batteri
  • Den største urskive i et Galaxy Watch, uden at selve uret er blevet større