Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Huawei B535 4G Router

Vælg farve
Hurtig WiFi router!
3 mdr. OiSTER Afdrag
330 /md.
eller
Kontantpris
990
Mindstepris
990

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

En WiFi router til hjemmet, som understøtter 4G. Routeren har en god rækkevidde, og hele familien kan være på samtidig. Den kan tages med alle steder, hvor der er adgang til strøm - derfor er det en ideel løsning for dig, der har et sommerhus.

Det kræver ingen installation, dyre teknikerbesøg eller netværkskabler. Sæt dit datasimkort i routeren og tilslut strøm. Log på det trådløse netværk fra din computer, tablet eller mobil og du er online!

Produkttype
Mobilt bredbånd
Wi-Fi generation
Huawei 51060GHG
Frekvensbåndsteknologi
Dual-band
Hastighed via kabel
10/100/1000
Kompatibel med MESH
Ja
Antal LAN-porte
4x Gigabit LAN porte
Vægt
330 g
Størrelse
21,9 x 2,56
Simkorttype
Standard Sim

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter