Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Netgear Orbi 4G LTE Router

Vælg farve
Lynhurtig Cat18 WiFi router fra Netgear!
3 mdr. OiSTER Afdrag
990 /md.
eller
Kontantpris
2.970
Mindstepris
2.970

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Med Netgear ORBI 4G LTE (LBR20) får du en stærk, stilren og stabil router, som sikrer dig en hurtig internetforbindelse samtidigt med, at den er let at sætte op. På blot 5 minutter er du i gang. Alt du skal gøre er at indsætte et 4G-simkort i routeren og sætte den i stikkontakten. Lettere bliver det ikke.

Med routeren får du den nyeste teknologi, da det er en Cat18 WiFi router. Det sikrer dig de højst mulige overførselshastigheder, således at du får det maksimale ud af dit mobile bredbåndsabonnement.

Model
Router
Kategori
Cat 18 DownLoad
Størrelse
226 mm X 170 mm 79mm
Vægt
780 g
Antal porte
3
WiFi frekvens
Quad-band
Frekvens
Quad-band
4G LTE
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter