Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

.

OiSTER KiDS

Mobilabonnementer i børnehøjde

 

 

Skal dit barn have sit første mobilabonnement, eller er I på udkig efter et alternativ til det nuværende?

Med OiSTER KiDS får du billige mobilabonnementer, der passer perfekt til børns behov. OiSTER KiDS inkluderer funktioner, der giver dig fuld kontrol over både mobilabonnement og omkostninger, så du trygt kan overlade mobilen til dit barn. Udover mobilabonnementer har OiSTER også et bredt sortiment af mobiler, der passer til forskellige behov og budgetter.

Anbefalet til

børn under 10 år

Med 1 times tale og 3 GB data kan du give dit barn en god start på mobilen til en rigtig god pris. Mobilabonnementet er tilpasset det lille databehov. Med fri SMS/MMS inkluderet kan dit barn lære at udforske mobilen, uden at regningen løber løbsk!

På Mit OiSTER kan du følge dit barns forbrug. Viser det sig med tiden, at abonnementet ikke matcher dit barns behov, kan du kvit og frit skifte til et af vores andre abonnementer.

Har resten af familien også et OiSTER-mobilabonnement, kan I ringe gratis til hinanden med OiSTER til OiSTER. Disse opkald tæller ikke med i de minutter dit barn har i mobilabonnementet. I er derfor sikre på, at I altid kan få fat på hinanden.

Gode eksempler på dataforbrug

30 min. YouTube streaming pr. dag - 6 GB/md

30 min. online spil pr. dag - 100 MB/md

30 min. musikstreaming pr. dag - 1 GB/md

Anbefalet til

børn under 12 år

Med 1 times tale og 6 GB data får du det ideelle mobilabonnement til de ældre børn, der er glade for at surfe på nettet og streame på fx YouTube. Som forælder får du stadig fuld kontrol over mobilabonnementet og omkostninger, så du trygt kan overlade mobilen til dit barn.

Mobilabonnement inkluderer desuden fri SMS/MMS, så du undgår, at regningen løber løbsk! Har resten af familien eller vennerne også et OiSTER-mobilabonnement, kan der ringes til hinanden, uden at det tæller med i de minutter dit barn har til rådighed i mobilabonnementet.

.

Gør dit mobilabonnement børnesikkert

På Mit OiSTER kan du nemt tilpasse dit OiSTER KiDS mobilabonnement, så det passer til dine behov. Med OiSTER KiDS får du:

Kontoadministrator

Det er kun dig, der har adgangskoden til Mit OiSTER.

Sladrehank 

Giver dig besked om dit barns mobilforbrug, så du undgår dyre overraskelser.

Gratis OiSTER til OiSTER 

I kan altid komme i kontakt med hinanden, selvom taletiden er opbrugt.

Saldokontrol

En funktion der hjælper dig med at holde styr på forbruget.

Spærring 

Fjern muligheden for indholdstakserede SMS’er, servicenumre og udlandstelefoni.

Hemmeligt nummer

Vær sikker på at dit barns nummer ikke står i telefonbogen.

Xiaomi Redmi 7

Mobil til de yngste børn

Med Xiaomi Redmi 7 får du den perfekte første-gangs mobil til en god pris. Mobilen har et kamera med effekter, som er svarende til de dyrere mobiler med høj billedkvalitet. Med sine 32 GB er der rigeligt plads til både billeder, videoer og spil. Mobilens kraftige batteri betyder desuden, at den kan holde til masser af timers god underholdning.

Xiaomi Redmi 7 er et godt bud på en mobil til de yngste, som ikke er for dyr at skifte ud, hvis skærmen fx bliver knust, eller den bliver glemt på vej i skole.

Mobil til de ældre børn

Med iPhone 7 får du en mobil med lækkert design, som kan det hele. Denne mobil er ideel til de ældre børn, der allerede nu streamer og bruger apps ofte.

Mobilen har en stor skærm med flot billedopløsning, når man spiller spil eller streamer på fx YouTube. Desuden har mobilen et kamera, der tager rigtig gode billeder og video.

iPhone 7

Få tusindvis af rabatter til hele familien med

OiSTER+

Hvis du er OiSTER kunde, har du muligheden for at blive medlem af fordelsklubben OiSTER+. OiSTER+ giver dig rabatter på en lang række oplevelser og brands, som er perfekte til både forældre og børn. Find lige nu gode rabatter på fx Zoologisk Have, Stylepit, Børnefest og mange flere.