Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OiSTER KiDS

Mobilabonnementer i børnehøjde

 

 

Skal dit barn have den bedste start på mobilen?

Det er en stor ting, når børn skal have deres første mobil. Derfor har vi skabt OiSTER KiDS, som skal give dig og dit barn den bedste start på mobil-livet. Vi hjælper jer hele vejen fra gode råd om mobilbrug til valg af mobilabonnement og den perfekte mobil.

Mobilabonnement anbefalet til

børn under 10 år

Med 2 times tale og 8 GB data kan du give dit barn en god start på mobilen til en rigtig god pris. Mobilabonnementet er tilpasset det lille databehov. På Mit OiSTER kan du følge dit barns forbrug, så regningen ikke løber løbsk.

Har resten af familien også et OiSTER-mobilabonnement, kan I ringe gratis til hinanden med OiSTER til OiSTER.

Mobilabonnement anbefalet til

børn under 12 år

Med 3 times tale og 15 GB data får du det ideelle mobilabonnement til de ældre børn, der er glade for at surfe på nettet og streame. Som forælder får du stadig fuld kontrol over mobilabonnementet og omkostninger, så du trygt kan overlade mobilen til dit barn.

Har resten af familien eller vennerne også et OiSTER mobilabonnement, kan I ringe gratis til hinanden.

Gode eksempler på dataforbrug

30 min. YouTube streaming pr. dag - 6 GB/md

30 min. online spil pr. dag - 100 MB/md

30 min. musikstreaming pr. dag - 1 GB/md

.

Gør dit mobilabonnement børnesikkert

På Mit OiSTER kan du nemt tilpasse dit OiSTER KiDS mobilabonnement, så det passer til dine behov. Med OiSTER KiDS får du:

Kontoadministrator

Det er kun dig, der har adgangskoden til Mit OiSTER.

Sladrehank 

Giver dig besked om dit barns mobilforbrug, så du undgår dyre overraskelser.

Gratis OiSTER til OiSTER 

I kan altid komme i kontakt med hinanden, selvom taletiden er opbrugt.

Saldokontrol

En funktion der hjælper dig med at holde styr på forbruget.

Spærring 

Fjern muligheden for indholdstakserede SMS’er, servicenumre og udlandstelefoni.

Hemmeligt nummer

Vær sikker på at dit barns nummer ikke står i telefonbogen.

Perfekt til børn

Med OnePlus Nord N100 64 GB får du den perfekte første-gangs mobil til en god pris. Mobilen har et kamera med effekter, som er svarende til de dyrere mobiler med høj billedkvalitet. Med sine 64 GB er der rigeligt plads til både billeder, videoer og spil. Mobilens kraftige batteri betyder desuden, at den kan holde til masser af timers god underholdning.

Desuden er OnePlus Nord N100 64 GB ikke er for dyr at skifte ud, hvis skærmen fx bliver knust, eller den bliver glemt på vej i skole.

Perfekt til de ældste børn

Med iPhone SE 64 GB får du en mobil, som kan det hele – og endda til en rigtig skarp pris. Mobilen er ideel til de ældste børn, der allerede nu streamer og bruger apps ofte. Mobilen har en stor skærm med flot billedopløsning, når man spiller spil eller streamer på fx YouTube. Desuden har mobilen et kamera, der tager rigtig gode billeder og video.

Få tusindvis af rabatter til hele familien med

OiSTER+

Hvis du er OiSTER kunde, har du muligheden for at blive medlem af fordelsklubben OiSTER+. OiSTER+ giver dig rabatter på en lang række oplevelser og brands, som er perfekte til både forældre og børn. Find lige nu gode rabatter på fx Zoologisk Have, Stylepit og mange flere.