•  
  • Dit brugernavn er din e-mailadresse eller dit mobilnummer, hvis du er mobilkunde hos OiSTER. Vær opmærksom på forskel i store og små bogstaver.

    Har du glemt din kode kan du bestille en ny nedenfor ved at trykke på linket nedenfor, "Glemt din kode?"

Mobilabonnementer til børn

God mobilstart med OiSTER KiDS

OiSTER KiDS er billige mobilabonnementer til de mindste med fuld kontrol over både abonnement og omkostninger, så du trygt kan overlade telefonen til dit barn. 

Det første mobilabonnement

 Mindre børn

Mindre børn taler relativt lidt i telefon, og mobilen anvendes primært til underholdning fx YouTube, streaming og spil. Slå derfor altid Wi-Fi til, når det er muligt. På den måde undgår dit barn at bruge datamængden for hurtigt.

 Større børn

Når dit barn bliver lidt ældre bruges mobilen til kommunikation med vennerne, og især til sociale medier, YouTube, Snapchat, online spil mv. Behovet for data og taletid er derfor højere. Husk at slå Wi-Fi til, så du undgår at datamængden bliver brugt for hurtigt. 

Gør dit mobilabonnement børnesikkert

På Mit OiSTER kan du nemt tilpasse dit OiSTER KiDS mobilabonnement, så det passer til dine behov. Det får du med OiSTER KiDS:

  • KONTOADMINISTRATOR, så du alene har koden til Mit OiSTER
  • SLADREHANK funktion giver dig besked om dit barns mobilforbrug, så du undgår dyre overraskelser.
  • SPÆRRING af indholdstakserede SMS’er, servicenumre og udlandstelefoni
  • GRATIS OiSTER TIL OiSTER – så I altid kan komme i kontakt med hinanden, selvom taletiden er opbrugt
  • HEMMELIGT NUMMER, så dit barns nummer ikke står i telefonbogen.

TILPASSET DINE BØRNS BEHOV

Med fri SMS/MMS og det inkluderede data kan dit barn lære at udforske mobilen uden at regningen løber løbsk. Og hvis resten af familien også har et OiSTER abonnement, kan I desuden ringe frit til hinanden med OiSTER-til-OiSTER. Så kan I altid få fat på hinanden. Bruger man alt den inkluderede data i en måned, bliver man spærret for yderligere dataforbrug resten af måneden, så man undgår et dyrt overforbrug.

Tryghed for forældrene

På Mit OiSTER har du mulighed for at spærre for indholdstakserede SMS’er, servicenumre og udlandstelefoni, så du trygt kan overlade telefonen til dit barn - uden at risikere ekstraregninger.