Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale mobilabonnement

Leder du efter et mobilabonnement, der er for godt til at være sandt? Vi har det lige her. Snak familie, venner, bekendte og kolleger et øre af, mens du boltrer dig i data. Sms, mms og EU-data er naturligvis inkluderet i den vanvittigt gode pris. Og bare rolig - der er selvfølgelig ingen binding.

HALV PRIS ÅRET UD
44 kr./md.
Pris herefter
89 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
44 kr.

Halv pris resten af året!

 

 

.

Bedst til prisen!

Der er ingen binding på dette abonnement, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 25 GB data til?

250

timer social media
eller

425

timer musik
eller

62

timer video
eller

25

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 25 GB data, hvoraf op til 11 GB data kan bruges i EU. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

.

.