Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Norton sikkerhedspakke til 0,-

.

Få Norton Antivirus med til 0,- (værdi 829,-), når du køber OiSTER Internet, PC'er eller tablets. Norton 360 Deluxe sikkerhedspakke inkluderer topførende antivirusfunktioner bl.a. Realtidsbeskyttelse, Password Manager, Forældrestyring og meget mere, og du kan tilføje op til 5 enheder. Læs mere nedenfor.

Det får du med Norton 360 Deluxe sikkerhedspakken

Real-Time-Threat-Protection-For-Your-Device-44px.svg
Realtidsbeskyttelse

Den avancerede antivirussikkerhed hjælper med at beskytte din enhed mod eksisterende og fremtidige onlinetrusler og hjælper med at beskytte dine personlige og finansielle oplysninger, når du er online.

Secure-VPN-44px.svg
Secure VPN

Surf anonymt og mere sikkert med VPN (Virtual Private Network) uden logføring af onlineaktiviteter. Tilføj kryptering af bankstandard for at holde dine oplysninger såsom adgangskoder og kontooplysninger sikre og private.

Password-Manager-44px.svg
Password Manager

Værktøjer til nemt at generere, gemme og administrere dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre legitimationsoplysninger online – mere sikkert.1

250GB-Cloud-Backup-44px.svg
Cloudback up af PC

Du får hele 50 GB Cloudback up af din PC. Opbevar vigtige filer og dokumenter som et forebyggende tiltag mod tab af data på grund af harddiskfejl, tyveri af enheder eller ransomware.2,3

Provides-Tools-To-Help-Your-Kids-44px.svg
Forældrestyring

Administrer dine børns aktiviteter online. Hjælp dem med at udforske, lære og nyde deres forbundne verden mere sikkert på deres pc'er eller smartphones.4

school_time_44px.svg
Skoletid

Fjernundervisning kræver adgang til internettet, så en afbrydelse af internetforbindelsen på barnets enhed er ikke løsningen. Fastlæg rammerne omkring dit barns fjernundervisning, og hold dit barn fokuseret i skoletiden.

Dark-Web-Monitoring-44px.svg
Dark Web Monitoring

Vi overvåger det mørke internet og giver dig besked, hvis dine personlige oplysninger skulle dukke op der.5

  1. Norton Password Manager fås ikke kun som en del af Norton AntiVirus Plus eller Norton 360, men findes også som et separat, gratis produkt online.
  2. Cloudbackup- og SafeCam-funktioner fås kun til Windows (undtagen Windows i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor).
  3. Kræver, at du har et internet-/dataabonnement til enheden, og at enheden er tændt.
  4. Forældrestyring er ikke understøttet på Mac eller Windows i S-tilstand.
  5. Dark Web Monitoring er ikke tilgængelig i alle lande. Overvågede oplysninger varierer afhængigt af bopælslandet. Som standard overvåger den din mailadresse og fungerer med det samme. Log ind på din konto for at angive flere oplysninger, som vi skal overvåge.

Nem og enkel installation

Det er helt enkelt at installere Norton sikkerhedspakke. Sådan gør du:
ikon_bobbel_1 (002).png Gå ind på https://www.norton.com/setup i en webbrowser.
ikon_bobbel_2 (002).png Opret en konto. Hvis du ikke har en, er det nemt - du skal blot bruge din e-mail.
ikon_bobbel_3 (002).png Indtast den 25-cifrede produktnøgle.
ikon_bobbel_4 (002).png Angiv en betalingsmetode for at aktivere.*
ikon_bobbel_5 (002).png Klik på "Næste", og følg anvisningerne på skærmen.

Bemærk

  • Du kan kun opnå en gratis prøveperiode på abonnementet ved samtidig køb af OiSTER Internet, pc eller tablet hvor dette tilbydes.
  • I forbindelse med prøveperioden modtages en voucher. Hver voucher kan kun benyttes én gang.
  • Voucheren kan indløses af alle, uagtet om du allerede har, eller har haft et abonnement på Norton.
  • For at aktivere Norton skal der tilknyttes en betalingsmetode. Opkrævning sker først efter prøveperioden, hvor abonnementet skal fornyes Hvis du ikke ønsker at forny abonnementet, kan du annullere til enhver tid inden den dag, hvor du skal betale for en ny periode.*
  • Hvis abonnementet ikke opsiges inden kampagneperioden på 12 mdr., fortsætter det til normalpris, jf. https://dk.norton.com/pricing (pt. 829 kr.)

Tilslut op til 5 enheder

Med Norton 360 Deluxe sikkerhedspakken får du mulighed for at tilslutte op til 5 enheder, hvilket er tilstrækkeligt til at sikre alle familiens enheder. Dette inkluderer pc'er, Mac-computere, smartphones og tablets.

Tjek din internethastighed!

Indtast din adresse og se hvilken hastighed, du kan få.

.

.