Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

3 timers mobilabonnement

Få 20% rabat i 6 måneder

Perfekt til dig der vægter data højt og ikke har det store behov for taletid. Med 15 GB data og 3 timers tale har du data til mange timers surf, chat og musik - og taletid til at tale med familien og vennerne, når der skal andet til end chat og SMS.  

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris i 6 mdr.
55 kr./md.
Pris herefter
69 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
55 kr.

20% rabat i 6 måneder!

Bedst til prisen!

Abonnementet er inkl. lynhurtigt 5G og fri SMS/MMS.

Du kan selvfølgelig beholde dit nummer og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 15 GB data til?

150

timer social media
eller

255

timer musik
eller

38

timer video
eller

15

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 15 GB data, hvoraf op til 10 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement kan du få adgang til OiSTER’s fordelsklub OiSTER+, hvor du får rabatter og ekstraordinære fordele på alt fra mode, oplevelser, underholdning og sport. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

.

.