Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 200 GB mobilabonnement

Få 20% rabat i 6 måneder

Maksimal fornøjelse til minimal pris. Med dette mobilabonnement får du frie armbevægelser både når det kommer til taletid og datamængde. Lad os fylde din mobil så du kan snakke løs med familie og venner, når du altså ikke gamer, streamer og surfer. 

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris i 6 mdr.
103 kr./md.
Pris herefter
129 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
103 kr.

20% rabat i 6 måneder!

Bedst til prisen!

Abonnementet er inkl. lynhurtigt 5G og fri SMS/MMS.

Du kan selvfølgelig beholde dit nummer og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 200 GB data til?

2000

timer social media
eller

3400

timer musik
eller

500

timer video
eller

200

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU eller UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 200 GB data, hvoraf op til 25 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement kan du få adgang til OiSTER’s fordelsklub OiSTER+, hvor du får rabatter og ekstraordinære fordele på alt fra mode, oplevelser, underholdning og sport. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

.

.