Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / Fri data mobilabonnement

Vil du have et eksklusivt tilbud? Med det her mobilabonnement får du fri tale og fri data til en knivskarp pris. Så er du AI-klar og kan streame, tale og surfe, til du ikke orker mere – uden at bekymre dig om regningen. Fair use-grænse: 2 TB.

checkmark_green (002).png AI-klar  checkmark_green (002).png Inkl. 5G

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris i 6 mdr.
135 kr./md.
Pris herefter
169 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
135 kr.

20% rabat i 6 måneder!

Bedst til prisen!

Abonnementet er inkl. lynhurtigt 5G og fri SMS/MMS.

Du kan selvfølgelig beholde dit nummer og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge Fri data til?

10000

timer social media
eller

17000

timer musik
eller

2500

timer video
eller

1000

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU eller UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har fri data, hvoraf op til 30 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

.