Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 60 GB mobilabonnement

Vil du have et eksklusivt tilbud? Her får du et stærkt mobilabonnement til en kanon pris, som dækker næsten alle behov for tale, streaming og onlinetid. Med 60 GB data kan du streame, surfe og lytte til masser af musik.

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris i 6 mdr.
79 kr./md.
Pris herefter
99 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
79 kr.

Eksklusivt tilbud!

Bedst til prisen!

Abonnementet er inkl. lynhurtigt 5G og fri SMS/MMS. Vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement, og du kan selvfølgelig beholde dit nummer. Du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 60 GB data til?

600

timer social media
eller

1020

timer musik
eller

150

timer video
eller

60

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 60 GB data, hvoraf op til 20 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

.

.

.