Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 200 GB mobilabonnement

Vil du have et eksklusivt tilbud? Få maksimal fornøjelse til en minimal pris. Med dette mobilabonnement får du frie armbevægelser både når det kommer til taletid og datamængde. Lad os fylde din mobil så du kan snakke løs med familie og venner, når du altså ikke gamer, streamer og surfer.

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris i 6 mdr.
95 kr./md.
Pris herefter
119 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
95 kr.

Eksklusivt tilbud!

Bedst til prisen!

Abonnementet er inkl. lynhurtigt 5G og fri SMS/MMS. Vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement, og du kan selvfølgelig beholde dit nummer. Du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 200 GB data til?

2000

timer social media
eller

3400

timer musik
eller

500

timer video
eller

200

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU eller UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 200 GB data, hvoraf op til 25 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

.

.

.