Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Vigtig info om Tank Selv og OiSTER Go!

Vigtig information til dig med taletidskort eller data tank selv

Som følge af ændringen i regler om logning, er det ikke længere muligt at tanke taletids eller -datakort op efter den 30. april 2022 hos OiSTER.

Er du interesseret i at blive ringet op og modtage rådgivning om et fast abonnement hos OiSTER? Så udfyld formular med navn og mobilnummer. Vi ringer dig op hurtigst muligt. 

Du kan også gå direkte til vores udvalg af mobilabonnementer her eller Mobilt bredbånd her

Har du taletid eller data på dit taletidskort?
Du kan trygt bruge din taletid og data færdig eller få det udbetalt, men du har ikke mulighed for at tanke op efter endt brug.

Hvorfor lukker OiSTERs taletidskort?
Fordi ændringer i logningsbekendtgørelsen betyder, at en taletidskort kunde skal registrere sig med nøjagtig samme oplysninger, som hvis de var en abonnementskunde. Samme registrering er påkrævet, når der skal tankes taletid og data op.

Er det muligt at flytte sit nummer fra et Taletidkort til et fast abonnement?
Desværre ikke. Du kan i stedet få et nyt nummer, når du bliver abonnementskunde.

Får jeg et nyt simkort?
Ja. I forbindelse med du får et nyt fast abonnement hos OiSTER, vil du modtage et nyt simkort.

Hvilket OiSTER abonnement minder mest om et taletidskort?
OiSTER Basic, hvor du betaler efter forbrug og har en fast måned betaling på 19 kr. Taletidskort fungerer nøjagtigt som basic abonnementet, og har samme priser for taletid og data.