Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Mit OiSTER

- din selvbetjeningsløsning

Introduktion

Mit OiSTER på 3 minutter

Få en kort introduktion til Mit OiSTER og bliv klogere på, hvad du kan med Mit OiSTER. Se hvordan du følger dit forbrug, finder dine betalinger og får tilbud samt tips og tricks kun til dig!

Nemt overblik

Følg dit forbrug

Tilpas dit abonnement

Dit abonnement

På Mit OiSTER får du nemt et overblik over dit abonnement og dit forbrug - du kan nemlig allerede på forsiden se dit abonnement samt hvor meget tale og data, du har tilbage. 

Følg dit forbrug

Hvis du klikker dig ind på dit abonnement, kan du få et detaljeret overblik over dit forbrug. Klik på pilen og få adgang til at se dit detaljerede forbrug for indeværende måned samt tre måneder tilbage. Du kan også downloade detaljerede specifikationer, hvis du vil helt ned i detaljerne.

.

2023_12_forbrug_v3.png

Tilpas dit abonnement

På din abonnementsside kan du finde din pin- og pukkode samt spærre dit simkort eller bestille et nyt. Du kan også selv skifte dit abonnement, Gi’ en GiGA til en ven med et OiSTER-abonnement, købe ekstra data, ændre dine abonnementsindstillinger, aktivere saldokontrol og meget mere.

.

2023_12_tilpas-abonnement_v1.png

Dine betalinger og afdrag

At være kunde hos OiSTER skal ikke kun være bedst til prisen - det skal også være nemt. Derfor giver Mit OiSTER dig et overskueligt overblik over alle dine indbetalinger, nem adgang til dine kvitteringer og en OiSTER-konto, som du kan bruge til at betale eventuelt forbrug ud over dit abonnement. 

Se dine betalinger

Under "Betalinger" får du et enkelt og overskueligt overblik over dine seneste betalinger. Klik på den enkelte betaling og få detaljeret information om, hvad den indeholder. Du kan også hente flere betalinger, og du kan finde og downloade dine seneste kvitteringer.

.

2023_12_betalinger_v1.png

Se dine afdrag

Hvis du har købt en mobil eller andet hos os på afdrag, så finder du nemt en oversigt over dine månedlige afdrag på forsiden af Mit OiSTER. Du kan både se din månedlige pris på afdraget samt hvor mange afdrag, du har tilbage.

.

2023_12_afdrag_v1_1.png

Tilbud, tips & tricks!

Vi kan godt lide at forkæle vores kunder med særlige tilbud - så kig på forsiden af Mit OiSTER og find tilbud kun til dig, der er kunde hos OiSTER. Vi har ofte nye tilbud og konkurrencer, så du kan med fordel tjekke det ud jævnligt. Her har vi også samlet gode tips og tricks, så du får mest muligt ud af dit mobilabonnement.

Tilmeld dig på Mit OiSTER og få

Unikke fordele med OiSTER+

Vidste du, at vi som noget helt unikt tilbyder masser af fordele, hvis du vælger at blive medlem af vores fordelsklub OiSTER+? Det koster ikke penge at være medlem, og du får massevis af rabatter og tilbud på alt fra måltidskasser, træning, tøj, elektronik, take-away og meget, meget mere. Du kan nemt selve melde dig til og fra inde på din profilside på Mit OiSTER.

.

Spørgsmål og svar om Mit OiSTER

Hvordan logger jeg ind på Mit OiSTER?

Som privatkunde skal du bruge MitID, når du logger ind på Mit OiSTER. Som erhvervskunde logger du ind med dit brugernavn (mailadresse eller mobilnummer) og adgangskode.

 

Du kan logge ind her: https://www.oister.dk/login

Hvordan kan jeg følge mit forbrug på Mit OiSTER?

Allerede på forsiden kan du se alle dine abonnementer samt dit forbrug på det enkelte abonnement. Her kan du nemt se, hvor meget tale og data, du har tilbage.

 

Hvis du vil se, hvor meget tale og data du har brugt, skal du klikke dig ind på dit abonnement. Her kan du ved at klikke på pilen i den øverste lilla sektion få et detaljeret overblik over dit forbrug af tale, data, beskeder m.m. Du kan se dit forbrug i detaljer for indeværende måned samt tre måneder tilbage. Du kan også downloade detaljerede specifikationer, hvis du vil helt ned i detaljerne.

Hvad betyder de hvide og gule cirkler på Mit OiSTER?

De hvide og gule cirkler på dit abonnementskort viser dig, hvor meget tale og data du har tilbage i den pågældende måned. Den hvide cirkel viser tale og data i Danmark, mens den gule viser tale og data i EU. Når du bruger af din tale og data, vil den hvide og gule farve forsvinde fra cirklerne. Det vil sige, at det hvide og gule er det, du har tilbage, og det, du har brugt er den mindre tydelige del af cirklen. Under cirklerne kan du altid se, hvor meget tale og data, du har tilbage.

Hvad er en OiSTER-konto?

Som OiSTER-kunde har du din egen OiSTER-konto, som du bruger til at betale for det eventuelle forbrug, som er udover dit abonnement. Det er smart at have en OiSTER-konto, for så bliver pengene automatisk trukket fra den, hvis du fx får brug for at ringe til udlandet, hvis du skal med bus, tog eller metro, men er løbet tør for kontanter, eller hvis du ser en talentkonkurrence i TV og får lyst til at stemme eller give et bidrag til velgørenhed.

 

Går din saldo i minus, så fylder vi automatisk din konto op med prisen på forbruget plus det beløb, du har valgt til automatisk optankning. Så er der nemlig penge på din OiSTER-konto, næste gang du får brug for det. Det er det nemmeste for dig, for så undgår du nemlig, at vi trækker en masse små beløb fra dit betalingskort. Og du kan være helt rolig - det er nemlig dine egne penge, og du kan altid få dem udbetalt til dit betalingskort igen.

 

Hvis du ikke har forbrug ud over dit abonnement, så får du ikke brug for din OiSTER-konto. 

Hvor finder jeg min pin- og pukkode?

Du kan nemt finde din pin- og pukkode på din abonnementsside på Mit OiSTER. 

  • Log ind på Mit OiSTER
  • Vælg dit abonnement
  • Lige under den lilla sektion står din pin- og pukkode