Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 12 64 GB Red

Vælg farve
Udsolgt
Apples 2020 iPhone 12!
30 mdr. OiSTER Afdrag
170 /md.
eller
Kontantpris
5.100
Mindstepris
5.100

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Alle de funktioner du skal bruge
iPhone 12 kommer med 5G hastighed og den hurtige chip, Bionic A14, som gør den lynhurtig, og du kan mærke markante forbedringer over hele linjen i forhold til mobilens forgænger. iPhone 12 kommer med samme stærke chip som iPhone 12 Pro, A14 Bionic chip, og en knivskarp Super Retina XDR OLED-skærm, så på trods af dens mindre størrelse, går du aldrig ned på power og kunnen. Kameraet har selvfølgelig også fået en opgradering, så du kan tage flotte, skarpe billeder.

Skærm
Men ikke nok med at skærmen nu er blevet endnu mere praktisk – den er også flot og sørger for, at iPhone 12 i kombination med de strømlinede aluminiumskanter er et designmæssigt mesterstykke. Og så kan du endda få smartphonen i hele fem flotte farver.

Modstandsdygtig smartphone
iPhone 12 har nemlig bl.a. fået en upgrade i forhold til selve glasset, der indrammer den stilsikre smartphone. Glasset, som kaldes Ceramic Shield, er nu hårdere end de fleste andre metaller, hvilket gør det til det stærkeste smartphone-glas nogensinde. For dig betyder det helt konkret, at din nye iPhone 12 er 4 x bedre beskyttet, hvis du skulle være så uheldig at tabe den.

5G-ready
Men det er ikke kun på ydersiden, at du kommer til at mærke den største forskel – faktisk tværtimod. For som nævnt, gemmer der sig under overfladen det eftertragtede 5G. Med 5G kommer der fart over feltet, og du kommer til at opleve hastigheder, som du ikke havde turde drømme om, når du uploader og downloader. Dette gælder også tunge filer og streaming af videoer i høj kvalitet og FaceTime i HD, som bliver let som en leg.

Funktionalitet
På trods af at iPhone 12 ligger på et prispunkt, der er en del lavere en iPhone 12 Pro, så får du stadig præcis samme kraftfuldt chip, som storebroren kommer med. Det drejer sig om Bionic A14, der er i stand til at udføre flere billioner handlinger på samme tid, så du får en gnidningsfri mobiloplevelse. Selve displayet på iPhone 12 skuffer heller ikke på nogen måde. Her får du nemlig en knivskarp Super Retina XDR OLED-skærm, der betyder, at du vil blive helt fortryllet og får svært ved at tage øjnene væk fra iPhone 12.

Kamera med Nat-tilstand
Kameraet i iPhone 12 har også fået en opgradering i forhold til iPhone 11. Nu har både vidvinkel- og ultravidvinkelkameraet Nat-tilstand. Så behøver du ikke længere at være begrænset af dårlige lysforhold, men kan tage de smukkeste billeder i svagt lys. Faktisk opfanger vidvinkelkameraet 27% mere lys end tidligere, og det ses tydeligt på resultatet. Både når det kommer til foto og video. Sammen med telefonen modtager du et USB-C lightning kabel. OBS kassen indeholder hverken oplader eller headset, som skal købes separat.

OBS! Til Apples iPhone 12 medfølger IKKE en oplader. Du skal derfor benytte din eksisterende oplader eller købe en ny.

Kamera
12MP+12MP
Frontkamera
12MP
Skærmstørrelse
6.1"
Skærmopløsning
2532 x 1170 pixels
Intern hukommelse
64 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
4 GB
Størrelse
146.7 x 71.5 x 7.4 mm
Vægt
162 g
Styresystem
iOS 14.1
E-SIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • A14 Bionic chip
  • 50% hurtigere grafik
  • 5G-klar