Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 14 128 GB Purple

Vælg farve
Udsolgt
Apples 2022 iPhone 14
30 mdr. OiSTER Afdrag
240 /md.
eller
Kontantpris
7.200
Mindstepris
7.200

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Banebrydende iPhone
Med iPhone 14 får du en banebrydende og yderst holdbar smartphone med Apples mest avancerede dobbeltkamera-system nogensinde, som giver dig de flotteste billeder i al slags lys. Derudover får du en række af fede funktioner og egenskaber, der vil gøre din hverdag både lettere og sjovere.

Sikkerhed
Som noget nyt har Apple nu lanceret dets crash detection, som er en vigtig og ny sikkerhedsteknologi. Det betyder konkret, at telefonen registrerer en bilulykke og derefter straks automatisk ringer efter hjælp, når du ikke selv er i stand til det.

Kamera
iPhone 14 kommer med et avanceret kamerasystem, som er opgraderet kraftigt i forhold til dens forgænger, den populære iPhone 13.
Den har nemlig både større sensorer og større pixels i forhold til tidligere iPhones, så der er stadig tale om en opgradering, selvom den ikke er lige så stor som hos den populære iPhone 14 Pro. Den kan derfor fange billeder i al slags lys, og den nye TrueDepth tager dine selfies til et helt nyt niveau.

Filmisk funktion
Nu kan din indre instruktør rigtig slå sig løs, og ved brug af action mode får du stabile og gennemførte håndholdte videoer, som automatisk vil tilpasse sig, så du ikke skal bekymre dig om bevægelser, eller at kameraet ryster og ødelægger dine videoer. Filmisk funktion er nu opgraderet til 4K, og telefonen byder også på end-to-end Dolby Vision HDR.

Funktionalitet
Det hele bindes sammen af den powerfulde A15 Bionic chip, som man har holdt fast i fra iPhone 13. Den gør din iPhone 14 spækket med kræfter, så du får en ekstraordinær høj CPU og GPU. Derudover får du en imponerende batterilevetid, som varer hele dagen og giver dig op til 26 timers videoafspilning.

Skærm
iPhone 14 kommer med et opdateret design og en bedre ydeevne, som også gør, at den ikke bliver så varm ved brug som de tidligere iPhones. På overfladen er der også masser at komme efter. Det krystalklare Super Retina XDR display gør ved hjælp af OLED-teknologi, at skærmen lyser endnu mere op, så du få en god skærmoplevelse – også i direkte sollys.

5G-ready
Der er med andre ord tale om en smartphone fyldt med lækkerier, som ligesom flere af vores andre smartphones også købet er fremtidssikret og 5G-ready, så du kan få lynhurtig mobilforbindelse med 5G netværket.

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB‑C til Lightning-kabel. OBS indeholder ikke oplader eller headset

Kamera
12 MP + 12 MP
Frontkamera
12 MP (F1.9)
Hovedkamera
12 MP Wide (f/1.5, dual PDAF, IBIS) + 12 MP Ultra Wide (f/2.4)
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmopløsning
2532 x 1170 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
4 GB
Størrelse
71.5 x 146.7 x 7.8 mm
Vægt
172 g
Processor
A15 Bionic
eSIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Batteritid til hele dagen
  • Dynamisk Super Retina XDR-skærm
  • Ceramic Shield er stærkere end noget andet smartphone-glas
  • Registrering af ulykke ringer efter hjælp, når du ikke selv kan
  • Et nyt hovedkamera med forbedret billed­behandling
  • Optag stabile håndholdte videoer med Action-funktionen