Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 14 Pro 256 GB Gold

Vælg farve
Udsolgt
Apples 2022 iPhone 14 Pro
30 mdr. OiSTER Afdrag
366 /md.
eller
Kontantpris
10.980
Mindstepris
10.980

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

En mere Pro hverdag
Med iPhone 14 Pro får du en helt ny iPhone oplevelse. Kæmpe opgradering af kameraet og helt nye sikkerhedsfunktioner er kun et par af de egenskaber, iPhone 14 Pro er spækket med. Er du klar til en hverdag, der er lidt mere Pro? iPhone 14 Pro er en opgradering af den populære iPhone 13 Pro, hvor blandt andet kameraet er opgraderet, og batterilevetiden er forlænget.

Skærm og design
iPhone 14 Pro ligner på ydersiden sin forgænger, iPhone 13 Pro, med et eksklusivt design med flade kanter. Her forenes kirurgisk stål til perfektion med det super-holdbare og stærke Ceramic Shield-glas, som både er robust og vandafvisende. Skærmen er en Super Retina XDR-skærm, og den måler hele 6,1” og går fra kant til kant. Derudover har den en opdateret ProMotion teknologi, som gør, at skærmen altid er tændt, hvilket er den første iPhone nogensinde, der har denne feature.

Kamera
Kameraet er en af de egenskaber, hvor iPhone 14 Pro i den grad træder i karakter. Her får du altså et topprofessionelt kamere, og med et 48 MP hovedkamera, får du en opløsning, der er hele 4 gange så høj, som du hidtil har set den. Hovedkameraet kombinerer 4 pixels til én kæmpe pixel og tillader derigennem sensorerne at tilpasse sig billedet, som du er ved at tage. Med iPhone 14 Pro får du simpelthen et kamera, der fanger billederne bedre og med forbedrede zoom-funktioner, og telefonen gør det til en leg at redigere dine billeder. Knivskarpe billeder med fokus på detaljerne, hvor det at tage billeder bliver en leg. Det er hvad du kan glæde dig til, når du skal i gang med at knipse billeder med din nye iPhone 14 Pro.

Chip
iPhone 14 Pro kommer med Apples nyeste chip. Den kraftfulde A16 chip, udfører op til 17 milliarder handlinger i sekundet. Den nye chip kommer med en 6-kerne CPU og er op til 40% hurtigere end konkurrenterne. Derudover er den også mere strømbesparende og bruger 20% mindre strøm end tidligere.

Batteri
Selvom Apple ikke har tilkendegivet en specifik batterilevetid, lover de med iPhone 14 modellerne en batterilevetid på ”hele dagen”. Derudover får du med iPhone 14 Pro et batteri, der kan afspille videoer helt op til 23 timer. Efter blot 30 minutters opladning er telefonen allerede 50% opladet, og iPhone 14 Pro kommer med trådløs opladning.

Sikkerhed
Med iPhone 14 Pro har Apple lanceret noget helt nyt nemlig registrering af ulykker. Det vil sige, at skulle du komme ud for en ulykke, ringer telefonen automatisk efter hjælp, når du ikke selv har mulighed for det.

iOS 16
Med den seneste iOS opdatering bliver din iPhone både bedre og nemmere og gør meget mere for dig. Her får din iPhone nye personligt tilpassede låseskærme, og fokus, som du nemt kan skifte fra det ene til det andet. Derudover får du fokusfiltre, så du kan fjerne elementer, der distraherer dig og bevare overblikket. Billeddeling bliver også endnu nemmere, så du kan dele dine bedste minder med familie og venner. En anden funktion er muligheden for at redigere i

5G
Med den nye iPhone 14 Pro og 5G netværk, bliver alt fra streaming, downloading til deling af AR-videoer meget hurtigere. Og med Smart Data-funktionen slået til reducerer iPhone 14 Pro automatisk hastigheden, når du ikke behøver den, så du sparer på strømmen.

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB‑C til Lightning-kabel. OBS indeholder ikke oplader eller headset

Kamera
48 MP + 12 MP
Frontkamera
12 MP (F1.9, PDAF)
Hovedkamera
48 MP Wide (f/1.8, dual PDAF, OIS) + 12 MP 77mm Telephoto (f/2.8, PDAF, OIS, 3x optisk zoom) + 12 MP Ultra Wide (f/2.2, dual PDAF)
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmopløsning
2556 x 1179 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6 GB
Størrelse
147.5 x 71.5 x 7.85 mm
Vægt
206 g
Processor
Apple A16 Bionic
eSIM
Ja
eSIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 6.1” Altid aktiv-skærm
  • Batteritid til hele dagen
  • En skærm, der er op til dobbelt så lysstærk i sollys
  • En skærm, der er op til dobbelt så lysstærk i sollys Registrering af ulykke ringer efter hjælp, når du ikke selv kan
  • Helt ny hovedkamera med 48 MP og quad-pixel-sensor - Kamera­systemet i Pro er blevet betydeligt mere professionelt
  • Optag stabile håndholdte videoer med Action-funktionen A16 Bionic chip - Den ultimative smartphone-chip