Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 15 Plus 256GB Black

Vælg farve
Udsolgt
Nyhed! Apples nye 2023 iPhone 15 Plus
30 mdr. OiSTER Afdrag
353 /md.
eller
Kontantpris
10.590
Mindstepris
10.590

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Mere end en mobil
Med iPhone 15 Plus får du en mobil, der kan mere. Den kan tage billeder i professionel kvalitet og zoome helt tæt på begivenhederne. Den kan med Dynamic Island og det store display give dig et større overblik. Få ekstra sikkerhed og meget, meget mere med en iPhone 15 Plus, køb den rente- og gebyrfrit nu.

Kamera
Tag blændende og detaljerede billeder i høj opløsning med iPhone 15 Plus. Hovedkameraet er 48 MP, og med 2 x telekamera har du mulighed for at komme helt tæt på. Dine portrætter bliver endnu bedre med naturtro farve og flere detaljer, og du kan skifte fokus mellem dine motiver, selv efter at billedet er taget.

Skærm
Den imponerende 6,7 tommer Super Retina XDR-skærm er op til dobbelt så lysstærk udendørs som iPhone 14. Så du altid har en levende og lys skærm. iPhone 15 Plus er også opgraderet med Dynamic Island, der viser notifikationer og liveaktiviteter på en enkel måde, så du kan følge med i det hele. Med Dynamic Island går du aldrig glip af en notifikation.

Chip og batteri
iPhone 15 Plus drives af en A16 Bionic-chip med 6 core CPU. Chippen er drivkræften bag alle mobilens intelligente funktioner. Den sikrer blandt andet stabil ydeevne selv til de mest krævende spil. Chippen blev oprindeligt skabt til iPhones Pro-modeller. Chippens effektivitet smitter af på batteriets kapacitet. Med iPhone 15 Plus får du strøm til hele dagen, 26 timers videoafspilning og 20 timers streaming. Batteriet er kompatibelt med MagSafe- og Qi-opladning.

Design
Mobilen er fremstillet af aluminium i rumfartskvalitet og indfarvet glas på bagsiden. Glasset er Ceramic Shield, det mest robuste iPhone-glas nogensinde. Derudover er iPhone 15 Plus stænk-, vand- og støvafvisende, så du trygt kan tage den med dig ud eventyr. Vælg din yndlingsfarve og nyd Apples enestående design.

Sikkerhed
I nødstilfælde er det godt at have en iPhone 15 Plus ved hånden. Den er nemlig udstyret med nødopkald SOS og registrering af ulykke. iPhone 15 Plus kan registrere en alvorlig bilulykke og ringe efter hjælp. Din iPhone 15 Plus er mere end blot en mobil.

Hastighed
Med iPhone 15 Plus kan du udnytte det nye, hurtige 5G-net fuldt ud. Desuden er mobilen udstyret med Wi-Fi 6, så du kan streame og spille med minimal lagging. Nyd de lynhurtige hastigheder!

Kamera
48 + 12 MP
Frontkamera
12 MP (F1.9)
Hovedkamera
48 MP Wide (f/1.6, dual PDAF, IBIS) + 12 MP Ultra Wide/Tele (f/2.4)
Skærmstørrelse
6,7"
Skærmopløsning
2796 x 1290 pixels
Intern hukommelse
256GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6GB
Størrelse
77.8 x 160.9 x 7.8 mm
Vægt
201 g
eSIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Dynamic Island
  • A16 Bionic Chip
  • Nyt 48MP kamera
  • Nyt design – Indfarvet glas og aluminium
  • USB-C