Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 15 Pro Max 512GB White Titanium

Vælg farve
Udsolgt
Nyhed! Apples nye 2023 iPhone 15 Pro Max
30 mdr. OiSTER Afdrag
495 /md.
eller
Kontantpris
14.850
Mindstepris
14.850

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Kraftfuld og robust hele vejen igennem
Med iPhone 15 Pro Max får du den største iPhone Pro-skærm, så du kan få mest muligt udbytte af din mobil. Den er designet til at holde med den stærke og effektive A17 Pro-chip indvendigt og titanium i rumfartskvalitet udvendigt. iPhone 15 Pro Max kan købes rente- og gebyrfrit nu.

Kamera
Fang mere end nogensinde før med iPhone 15 Pro Max. Hovedkameraet er 48 MP, det tager billeder og videoer i superhøj opløsning og indfanger selv de mindste detaljer. Når du har din mobil med rundt, har du syv linser af professionel kvalitet med dig i lommen. Du får blandt andet et 5 x telekamera med det stærkeste optisk zoom hidtil i en iPhone. Udforsk kameraernes mange muligheder og skyd masser af billeder.

Skærm
Med den 6,7 tommer skærm er denne iPhone den største i denne generation af iPhone Pro. Den 6,7 tommer Super Retina XDR-skærm med ProMotion giver en superjævn oplevelse med fantastisk respons. Dynamic Island viser notifikationer og liveaktiviteter helt enkelt, så du kan holde dig opdateret ved blot at kaste et blik på den altid aktiv-skærm.

Chip og batteri
iPhone 15 Pro Max køres af den stærke og effektive A17 Pro-chip med 6-core GPU. Det er en helt ny type chip, der leverer virkelig god grafik. Enhver gamer vil bemærke den gode kvalitet! Det genopladelige litiumionbatteri er kompatibelt med trådløs MagSafe- og Qi-opladning. Alle de nye smarte funktioner går ikke ud over den fantastiske batterilevetid. iPhone 15 Pro Max holder strøm hele dagen. Du får op til 29 timers videoafspilning og 25 timers streaming.

Handling-knappen
iPhone 15 Pro Max er udstyret med en ny knap, Handling. Det er den hurtigste vej til din yndlingsfunktion. Indstil knappen til den funktion, du ønsker, f.eks. lydløs, kamera, lommelygte eller noget helt fjerde. Herfra skal du bare holde knappen inde, så starter din valgte handling.

Design
iPhone 15 Pro Max er designet i titanium i rumfartskvalitet, hvilket gør den utrolig let og robust. Bagsiden er mat glas med struktur. Glasset er Ceramic Shield, som er stærkere end noget andet iPhone-glas. Her får du altså en utrolig robust mobil, som endda er vandafvisende ned til 6 meters dybe i op til 30 minutter.

Sikkerhed
I nødstilfælde er iPhone god at have ved hånden. Med sikkerhedsfunktioner som registrering af ulykke og nødopkald SOS kan du føle dig mere tryg i hverdagen. Funktionen registrering af ulykke ringer automatisk til alarmcentralen, hvis du kommer ud for et voldsomt fald eller en alvorlig bilulykke. Og med nødopkald SOS kan du nemt selv ringe efter hjælp.

Hastighed
Med iPhone 15 Pro Max kan du udnytte det nye, hurtige 5G-net fuldt ud. Desuden er mobilen udstyret med Wi-Fi 6E, så du kan streame og spille med minimal lagging. Det er også den første iPhone som understøtter USB 3, der gør dataoverførsler og professionelle arbejdsgange hurtigere og bedre. Nyd de hurtige hastigheder! 

Kamera
48 + 12 MP
Frontkamera
12 MP (F1.9, PDAF)
Hovedkamera
48 MP Wide (f/1.8, dual PDAF, OIS) + 12 MP 120mm Telephoto (f/2.8, PDAF, 3D Sensor shift OIS, 5x optisk zoom) + 12 MP Ultra Wide (f/2.2, dual PDAF)
Skærmstørrelse
6,7"
Skærmopløsning
2796 x 1290 pixels
Intern hukommelse
512GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6GB
Størrelse
76.7 x 159.9 x 8.25 mm
Vægt
221 g
eSIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • A17 Pro Bionic Chip
  • Titanium design
  • Ny knap på siden – Action Button
  • 5 x Optisk zoom - Forbedret kamera og funktioner dertil
  • USB-C