Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone SE 3rd gen 64GB Red

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
152 /md.
eller
Kontantpris
4.560
Mindstepris
4.560

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

En praktisk størrelse der kan det hele
En af de mest populære smartphones i hele verden er nu netop tilbage i en helt ny og forbedret version. iPhone SE 3. Gen. har set dagens lys og byder på masser af power og fede features i en lille størrelse, der ligger perfekt i hånden. iPhone SE 3. Gen får du til en skarp pris, som er betydeligt billigere end mange af de andre iPhonemodeller, og med det stilsikre design og den kraftige ydeevne, får du med sikkerhed utrolig meget for pengene.

Design
Det første, der uundgåeligt tiltrækker din opmærksomhed, er det anerkendte, stilsikre design, der i så mange år nu har kendetegnet Apple. iPhone SE er designet i den allermest populære størrelse med sin 4,7” knivskarpe widescreen LCD Multi-Touch-skærm, der fuldendes eminent af den eksklusive og holdbare aluminiumsramme og glasbagside, der gør trådløs opladning muligt.

A15 Bionic chip
Selvom iPhone SE ligger på et prisleje i den lavere ende, så får du selvsamme kraftfulde chip, A15 Bionic, som blev lanceret med iPhone 13. Det betyder med andre ord, at du har at gøre med et rent powerhouse af en mobil, der gør mobiloplevelsen til en leg, fordi du lynhurtigt og uden hak flyder mellem apps og spil.

12 MP-Vidvinkelkamera
Men det er ikke det eneste, den stærke A15 Bionic-chip hjælper med. Den gør dig også i stand til at tage de vildeste portrætter med lækre bokeh-effekter, hvor baggrunden sløres, mens motivet fremstår med hver eneste lille detalje. Du får derudover et knaldgodt 12 MP vidvinkelkamera.

4K-video optagelser
Som om det ikke var nok, så kan du selvfølgelig også skyde de vildeste videoer i skarpeste 4K. Quick take gør det ovenikøbet let at skifte imellem video og billeder, hvis det perfekte billede udvikler sig til den bedste video eller omvendt.

Hurtig opladning
Som nævnt så har iPhone SE bibeholdt alle de gode elementer ved sin forgænger. Derfor er denne udgave selvfølgelig også støv- og vandafvisende ned til 1 meter i 30 min, med et batteri, der holder til lidt af det hele og kan lades 50% op på bare 30 min.

Kamera
12MP
Frontkamera
7MP
Skærmstørrelse
4,7"
Skærmopløsning
1334 x 750 pixels
Intern hukommelse
64 GB
Ekstern hukommelse
Nej
Processor
Apple A15 Bionic
Størrelse
67,3 x 138,4 x 7,3 mm
Styresystem
iOS 15
E-SIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • A15 Bionic chip
  • Forbedret batteritid
  • 5G klar
  • Holdbart design og det stærkest glas i en smartphone
  • Hjem-knap med Touch-ID
  • Holdbart design og det stærkest glas i en smartphone