Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Motorola G34 5G 128GB Black

Vælg farve
3 mdr. OiSTER Afdrag
333 /md.
eller
Kontantpris
999
Mindstepris
999

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Skil dig ud med Motorola
Hurtig og flydende skærm på 6,53 tommer. Krystalklar lyd fra Dolby Atmos højtalere. Et 50MP kamerasystem, der indfanger alle detaljer. Nyd dette og meget mere med Motorola G34 - en mobil, der skiller sig ud i både design og muligheder. Oplev kærlighed ved første tryk og køb Motorola G34 på afbetaling rente- og gebyr frit nu.

Fordybende skærm
Med Motorola G34 får du en imponerende skærm på 6,53 tommer. Skærmen er lysstærk og naturtro. Med en dynamisk opdateringshastighed på 120Hz får du en flydende brugeroplevelse. Skærmen går fra kant-til-kant, så du får så meget skærm som overhovedet muligt. I samarbejde med de fantastiske stereohøjtalere fra Dolby Atmos gør skærmen al streaming og gaming til en drøm.

Kamera
Skarpe billeder bliver hverdag med Motorola G34. På bagsiden sidder en 50MP linse med Quad Pixel-teknologi, der sikrer skarpe billeder i al slags lys, og et Marco Vision kamera, så du kan få selv de mindste detaljer med. På forsiden sidder et 16MP kamera til de dage, der kalder på et selfie. Kameraet indeholder en masse teknologier, der kan forbedre dine billeder og videoer, fx timelapse, slow motion og audio zoom. Alt dette og meget mere kan du bruge til at forevige dine minder til perfektion.

Ydeevne og 5G
Mobilen drives af Snapdragon 694 5G-processoren. Det er en yderste kraftfuld octa-core processor, som gør al mobilbrug helt smooth og kan trække selv de tungeste applikationer. Med det superhurtige 5G-netværk er på altid tilgængelig og kan downloade store filer på få sekunder. 

Batteri
Nu kan du slippe alle dine bekymringer om ikke at have strøm nok til hele dagen. Motorola G34 er nemlig udstyret med et 5000 mAh batteri, så du kan give den gas med både streaming, scrolling og gaming. Og selv når din mobil skal have strøm, skal du ikke vente længe. Med hurtigopladning er din mobil nemlig opladt og klar igen på ingen tid.

Kamera
50 MP, 2 MP, 16 MP
Frontkamera
16 MP
Skærm
6.53'' LCD 120Hz
Intern hukommelse
128GB
Ekstern hukommelse
microSD (op til 1 TB, købes separat)
RAM
4 GB
Størrelse
162,7 x 74,6 x 8,0 mm
Processor
Snapdragon® 695 5G
Netværk
5G
Batteri
5.000 mAh
Skærmopløsning
HD+ 1600 x 720 pixels

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 50MP Quad Pixel kamerasystem
  • Smooth 120Hz skærm og Dolby Atmos®
  • Premium design lavet af luksuriøst vegansk læder
  • Superhurtig med Snapdragon® 695 5G octa-core processor