Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Nokia 8210 4G Blue

Vælg farve
30 mdr. OiSTER Afdrag
20 /md.
eller
Kontantpris
600
Mindstepris
600

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Nokia 8210 4G – inspireret af i går, bygget til i morgen. Denne telefon tager udgangspunkt i den klassiske og populære Nokia 8210, men tager med et ekstra modigere designprincipper og nye strålende farver Nokia til helt nye højder.

Nemt og simpelt
Knivskarp lyd, stor skærm og en brugervenlig grænseflade med et tastatur med adskilte taster gør det nemmere end nogensinde både at tale i telefon og skrive sms’er, og med telefonens integrerede MP3-afspiller kan du gemme dine yndlingssange og lytte til dem på farten.

Stort batteri og længere taletid
Med et endnu større batteri giver 8210 4G standbytid på op til flere uger. Du kan derfor tale og bruge din telefon uden konstant at skulle tænke på at oplade den. Telefonen har desuden et fint kamera, som foreviger dine minder.

Samme Nokia kvalitet
Robustheden som du kender fra Nokia kombineret med et nyt og smartere design, giver dig en simpel telefon. Ligesom andre Nokia telefoner er denne telefon blevet grundigt testet for at sikre, at den lever op til Nokias ultrahøje standarder.

Vægt
106,4 g
Usb
2,0
Størrelse
56.15 x 131.25 x 13.8 mm
Simkorttype
NanoSIM
RAM
48 MB
Operativsystem
S30+
Netværk
4G LTE
Max Ekstern hukommelse
32 GB
Intern hukommelse
128 MB
Hovedtelefon Forbindelse
Ja
Dual - SIM
Ja
Display opløsning
320 x 240 pixels
Display Størrelse
2,8"
Bluetooth
5,0
Processor
Unisoc T107
Nfc Chip
False

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Nemt og simpelt
  • Stort batteri og længere taletid
  • Typisk Nokia kvalitet