Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus 12 256GB Black

Vælg farve
30 mdr. OiSTER Afdrag
283 /md.
eller
Kontantpris
8.490
Mindstepris
8.490

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Hæv barren med OnePlus
Hvad siger du til et slankt design, en smooth brugeroplevelse og 4. generation af Hasselblad kamera i lommen? Alt det og mere til kan du få med OnePlus 12. Med OnePlus 12 hæver OnePlus barren for, hvad du som bruger kan forvente af en smartphone. Køb OnePlus 12 på afbetaling rente- og gebyrfrit nu og nyd en helt gnidningsfri mobiloplevelse.

En hurtig motor
OnePlus 12 er drevet af den kraftfulde Snapdragon® 8 Gen 3-processor. Processoren kan også beskrives som mobilens motor; den sikrer en flydende og hurtig mobiloplevelse selv ved de mest krævende applikationer. Processoren er understøttet af den unikke Trinity Engine, så både hardware og software spiller sammen på den bedst mulige måde. OnePlus 12 er selvfølgelig kompatibel med 5G-netværket, så du på blot et par sekunder kan downloade store filer og altid er tilgængelig.

Kamera
På bagsiden af OnePlus 12 sidder en række 4. generation Hasselblad kameraer. Et 50MP vidvinkelkamera understøttet af branchens første Sony LYT-808-sensor. Derudover et perspektivskiftende 3x periskopkamera og det opgraderede Master Mode, samt den nyeste HDR-algoritme. Foran sidder et frontkamera på 32 MP, der står til din rådighed, hver gang du har lyst til at tage et selfie. Med OnePlus 12 har du altså alle forudsætninger for at tage fantastiske billeder af ferieoplevelser og hverdagsguld.

Skærm
OnePlus 12 er udstyret med en 2k 120Hz Super Fluid-skærm med LTPO-teknologi. Skærmen er utrolig lysstærk takket være Blue Diamond Pixel layout og Single-Pixel kalibreringsteknologien. En lysstærk skærm gør al mobilbrug bedre. Hvad end du bruger skærmen til, er det skarpt og klart i al slags lys.

Batteri
Et stort batteri plus hurtig opladning, så kan man næsten ikke ønske sig mere. 100W SUPERVOOC kablet kan oplade det store 5400 mAh batteri på blot 26 minutter. Et 100% opladt batteri holder nemt hele dagen og mere til. OnePlus 12 giver dig altså den størst mulige frihed, hvor du sjældent skal bekymre dig om strøm og bare kan være i nuet.

Aqua Touch
OnePlus har udviklet deres helt egen Aqua Touch-teknologi. Så selvom skærmen er våd, reagerer den lige så hurtigt og skarpt som normalt. Så du uden problemer kan ringe efter en taxa i silende regn eller finde den perfekte nummer efter et dyp i poolen.

Kamera
50 MP Wide med Sony LYT-808-sensor, 64 MP Tele (3X), 48 MP UW
Frontkamera
32 MP
Skærm
6.8'' 120 Hz ProXDR-skærm
Intern hukommelse
256GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
12GB
Størrelse
75,8 x 164,3 x 9,15 mm
Processor
Snapdragon® 8 Gen 3
Batteri
5.400 mAh
Netværk
5G

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Branchens første Sony LYT-808-sensor
  • Snapdragon® 8 Gen 3
  • Kraftfuldt 5.400 mAh batteri
  • Stor 6.8'' AMOLED LTPO-skærm
  • Lynopladning