Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus Nord 2 5G 256 GB Gray Sierra

Vælg farve
Udsolgt
Nyeste lancering fra OnePlus!
30 mdr. OiSTER Afdrag
131 /md.
eller
Kontantpris
3.921
Mindstepris
3.921

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

OnePlus Nord 2 er i en liga for sig selv, og du er dermed garanteret en mobiloplevelse i topkvalitet. Den nyeste smartphone er blandt andet udstyret med kunstig intelligens, et kamera i topkvalitet og er produceret i et elegant design.  

MediaTeks hurtigste og mest kraftfulde chip
Chippen i OnePlus Nord 2, er lavet i samarbejde med anerkendte MediaTek. Samtidig er det også den mest kraftfulde chip Mediatek nogensinde har produceret. Det innovative chipset er grundlag for telefonens nervesystem og MediaTeks DORA AI-platform, blev samtidig også brugt til at forbedre oplevelsen af Nord 2’s AI-funktioner.

 

Tredobbelt kameralinse & AI-optimeret kamera
Nord 2 er udstyret med et hovedkamera på hele 50 MP, der dermed sikrer dig en høj opløsning og en af de bedste kameraoplevelser. Med det fantastiske kamera, kan du skyde billeder og videoer i en misundelsesværdig kvalitet! Da telefonen er udstyret med AI fotoforbedring, kan telefonen selv optimere farver, kontrast og definition for at sikre dig den bedste mulige billedkvalitet. Desuden sørger teknologien for, at Nord 2 kan genkende op til 22 forskellige optagelsesscener.

Natte-tilstand funktionen er naturligvis også tilføjet til OnePlus Nord 2, dette gør at du stadig kan optage videoer og skyde billeder, selvom mørket er faldet på.

Dual View Video, er også integreret i Nord 2 modellen. Dette gør, at du kan optage video med både frontkameraet og hovedkameraet, helt på samme tid!

Innovativ opladningsteknologi og en dags opladning på kun 15 minutter!
OnePlus har altid været skarpe, når det gælder en effektiv opladning af deres smartphones. OnePlus Nord 2, er heller ingen undtagelse! Telefonen er produceret med et stort batteri på 4.500 mAH, der dermed sikrer dig en lang batterilevetid. På bare 15 minutter, vil din Nord 2 få nok strøm til en hel dag!

 

Imponerende AMOLED-display
Med sit tidsløse design og 6,43” skærm, har OnePlus endnu engang leveret en smartphone i verdensklasse. Telefonen er derudover udviklet med et AMOLED-display, der sørger for at gengive alle detaljer i en imponerende og skarp kvalitet. Du kan derfor nyde din yndlingsserie eller opleve familiens feriebilleder i en kvalitet som aldrig før!

 

Dual speakers og fantastisk lyd
Det er tydeligt, at OnePlus Nord 2 indeholder mange features og funktioner der skaber en af de bedste brugeroplevelser til dato. Der er derfor naturligvis heller ikke sparet på lyden! Denne smartphone er udstyret med Dual speakers og leverer derfor en fantastisk lyd, uanset om du hører din yndlingsplayliste eller ser en action fyldt film.

Kamera
50 MP+8 MP+2 MP
Frontkamera
32 MP
Skærmstørrelse
6.43"
Skærmopløsning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
12 GB
Størrelse
158.9 x 73.2 x 8.3 mm
Vægt
189 g
Styresystem
Android 11, OxygenOS 11.3

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 5G
  • Bedste chipset fra MediaTek
  • 50 MP triple-kamera med AI-funktioner og OIS
  • Warp Charge 65 med et 4500 mAh batteri