Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus Nord 3 5G 256 GB Gray

Vælg farve
30 mdr. OiSTER Afdrag
149 /md.
eller
Kontantpris
4.470
Mindstepris
4.470

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Stort set alt du kunne ønske dig
OnePlus Nord 3 5G er designet til at give dig en OnePlus-flagskibsoplevelse - for mindre. Mobilen er en enestående smartphone i mellemklassen. Den høje ydeevne understøttes af et nyt chipsæt og op til 16 GB RAM – for første gang i OnePlus Nord-serien. Det gør det muligt at holde app efter app åben og i gang. Batteriet oplades hurtigere og holder længere ved hjælp af nye batteriinnovationer. Hvert billede, du tager med 50 MP-kameraet, er spektakulære og ser endnu bedre ud på enhedens store 120Hz-skærm. 

Spektakulært kamera
Forevig livets store og små øjeblikke med et knivskarpt kamera – altid ved hånden. Med OnePlus Nord 3 5G er du altid udstyret med et fremragende kamera med 50 MP triple kamera system og en IMX890-flagskibbssensor fra Sony. Det sikrer dig helt suveræne billeder og videoer, så dine minder kan foreviges på bedste vis for altid.

Fart over feltet
OnePlus Nord 3 5G er en mobiltelefon med fart på. Med et MediaTek Dimensity 9000-chipsæt i hjertet af mobilen, er der fart over feltet og du kan nyde en lækker, smooth mobiloplevelse. OnePlus Nord 3 5G byder samtidig på kraftfulde 16 GB RAM, der betyder, at du kan have op til 44 apps åbne på samme tid. OnePlus Nord 3 5G kører på det nye ultrahurtige 5G-internet. Det forbedrer internet-oplevelsen gevaldigt og giver dig helt nye muligheder online. Med 5G bliver alt fra streaming, gaming og downloading mere effektivt og hurtigt. Du vil tydeligt kunne mærke forskellen.

Et batteri du kan li’
Træt af mobilen løber tør for strøm? I OnePlus Nord 3 er batteriet en drøm. Battery Health Engine-teknologi sikrer, at batteriet holder længere, ligesom du kan oplade mobiltelefonen fuldt op på bare 29 minutter. Det giver dig fleksibilitet i hverdagen. Du undgår situationer, hvor din mobiltelefon løber tør for strøm i et vigtigt øjeblik.

Stor og flot skærm
Fordyb dig i serier, film, spil og meget andet i den store og flotte 6,7” LCD skærm i OnePlus Nord 3 5G. Hele 120 Hz sikrer dig en flot skærmoplevelse, og med Super fluid display bliver skærmoplevelsen total. Den store skærm betyder desuden, at du får en mere helstøbt mobiloplevelse, hvor du kan nyde at scrolle meget mindre.

Kamera
50 MP triple kamera
Skærmstørrelse
6,72"
Skærmopløsning
2772 x 2400
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
16 GB
Størrelse
162,6 x 75,1 x 8,15 mm
Vægt
193 g
Styresystem
Android 13
E-SIM
Nej
Netværk
4G LTE,5G

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 6,7” LCD skærm med 120 Hz Super fluid display
  • 50 MP triple camera system – med top sensor fra Sony
  • Mediatek Dimensity 9000 processor
  • 80W SuperVooc oplader medfølger i pakken – fuld opladning på 29 min
  • Styrket Batteri holdbarhed – 1600 opladninger