Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy A15 5G 128GB Black

Vælg farve
Oplevelsen og prisen du ønsker!
Kontantpris
1.849
Mindstepris
1.849

Fri fragt

Og levering lige til døren

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Få penge tilbage ved at bytte din gamle enhed, uanset producent, når du køber et nyt Samsung produkt! Når Samsung har modtaget og vurderet enhedens tilstand, vil beløbet blive udbetalt til dig.
LaesMere_v3.png

Oplevelsen og prisen du ønsker
A15 5G ligger behageligt i hånden, er let at anvende og har et stilrent design. Her er de funktioner og den udholdenhed, du vil have og har brug for – til en pris, du vil synes om.

Oplev en skarp og hurtig skærm
Den skarpe 6.5" FHD+ Infinity U Super AMOLED-skærm giver dig store film- og billedoplevelser. En opdateringsfrekvens på 90Hz betyder at scrolling går jævnt og hurtigt.

Fotografér med et kamera med høj opløsning
Hovedkameraet på 50 MP, makro- og dybdekamera samt et fedt selfie-kamera giver dig masser af muligheder for at få skarpe billeder med høj opløsning.

Frihed med stort batteri
Med Galaxy A15 5Gs store batteri oplader du både hurtigere og sjældnere. Det kraftfulde batteri på 5.000 mAh kan holde i op til to dage. Galaxy A15 5G har lynopladning, så på en halv time får du ca. en dags brug.

Kan du lide høretelefoner med ledning?
Her får du 3,5 mm-udtag til høretelefoner med ledning. Hvis du vælger trådløse, fungerer de selvfølgelig lige så godt.

Hurtig og stabil overalt
Stærkere processor og bedre forbindelse til 5G-nettet bidrager til, at det, du gør på din Galaxy A15 5G, sker nemt og hurtigt.

Fuld kontrol med One UI 6
Med One UI6 er alt tilpasset til at gøre dit liv enklere. Her kan du selv designe låseskærme, farvetemaer og et væld af smarte widgets, der giver hurtig adgang – alt det og meget mere kan du skræddersy, så det passer til dig. Den intuitive brugergrænseflade sikrer også, at du føler dig hjemme med Galaxy A15 5G.

Sikkerhed på dine vilkår
Samsung Knox beskytter dine værdifulde og personlige minder, som film, billeder, filer og data. Sikkerheden er integreret i flere lag, der omfatter både hardware og software. Samsung udsender kontinuerlige sikkerhedsopdateringer – så mobilen altid er sikker i hele sin livscyklus.

Det er der i æsken
Ud over Galaxy A15 5G finder du også en ledning (USB C), udskubningsstift til simkort og kvikvejledning. Alt tilbehør er hvidt uanset telefonens farve.

Kamera
50 MP, f/1.8, 5 MP, f/2.2, 2 MP, f/2.4
Frontkamera
13 MP, f/2.2
Skærm
6.5'' FHD+ Super AMOLED
Skærmopløsning
1080 x 2340 pixels
Intern hukommelse
128GB
Ekstern hukommelse
microSD (op til 1 TB, købes separat)
RAM
4 GB
Størrelse
76,8 x 160,1 x 8,4 mm
Processor
23E+
Netværk
5G
Batteri
5.000 mAh

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 6.5” Super AMOLED 90 Hz-skærm
  • Kraftfuldt og lynopladet batteri, der holder i op til 48 timer
  • Smooth scrolling
  • Fang og del skarpe billeder