Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy A34 5G 256GB Black

Vælg farve
Udsolgt
3 mdr. OiSTER Afdrag
750 /md.
eller
Kontantpris
2.250
Mindstepris
2.250

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

SPAR 300 DKK på Samsung Galaxy A34 5G 256GB

Tilbuddet gælder så længe lager haves!

Kamera
Mobilen er udstyret med hele 4 kameraer. På bagsiden finder du hovedkameraet på 48 megapixels og optisk billedstabilisator, samt ultravidvinkel- og makrokamera. Kameraerne sikrer tilsammen knivskarpe billeder, der indfanger hele motivet og alle detaljerne. På forsiden af mobilen sidder selfiekameraet. Med kamerateknologien nightography er det muligt at knipse lige så skarpe billeder og videoer i mørke som i dagslys. Mulighederne med kameraet i Samsung Galaxy A34 5G er nærmest uendelige - du kan justere dybdeskarpheden, beskære og zoome uden at påvirke kvaliteten, bruge ultravidvinkelkameraet til at fange det, der ellers ville være gået tabt, og meget mere.

Skærm og design
Kameraets evne til altid at tage virkelighedstro og skarpe billeder kræver selvfølgelig en skærm, der er lige så klar og skarp. Samsung Galaxy A34 5G´s skærm er en 6,6 tommer Infinity-V-skærm med fuld HD-opløsning og en opdateringsfrekvens på 120 Hz, så skærmen i den grad lever op til billedernes kvalitet og reagerer lynhurtigt. I skærmen finder du også fingeraftrykslæser, så du nemt og bekvemt kan åbne din mobil. Designet er skandinavisk og stilrent i fire smukke farver: sort, sølv, lyslilla og lysegrøn. Men designet er også robust. Glasset er det stærkeste glas hidtil i Samsung-mobiler, nemlig Gorilla Glass 5, og med IP67-klassificeringen kan mobilen modstå støv, dråber og vandsprøjt, så du med ro i sindet, kan tage din mobil med ud på eventyr. Kameraerne er integrerede og fylder mindre, hvilket passer bedre på kameraerne.

Hukommelse
Galaxy A34 5G har plads til alt det, du ønsker. Med en hukommelse på 128/256 GB er der både plads til indholdet fra din gamle mobil og til alt det nye, du skal skabe. Det er muligt at udvide hukommelsen helt op til 1TB ved køb af et microSD-kort.

5G
Få den hurtigste hastighed overhovedet med Samsung Galaxy A34 5G. Mobilen er kompatibel med 5G, hvilket udvider dine muligheder og forbedrer din hastighed gevaldigt. Hos 3 er vi i fuld gang med at udbrede vores 5G netværk, og med Samsung Galaxy A34 5G kan du udnytte det nye, hurtige 5G-net fuldt ud. Med 5G bliver alt fra streaming, gaming og downloading mere effektivt og hurtigt.

Galaxy A34 5G har ekstraordinær god lydkvalitet takket være Dolby Atmos. Dolby Atmos leverer skøn surroundsound, som du kan nyde, når du streamer eller lytter til musik, podcast, osv.

Batteri
Batteriet er hele 5.000 mAh, så du har strøm i op til 2 dage, og derfor ikke skal bekymre dig om, hvor der er en stikkontakt. Når din mobil er i opladeren, har den hurtigt strøm igen, så du ikke skal være bundet til en oplader mere end højst nødvendigt.

Samsung fordele
Med en Samsung-enhed har du mulighed for at nyde godt af alle Samsung-fordele. Galaxy A34 5G kan integreres med alle andre Samsung-enheder, både Buds, Tab, Watch og Book. Med en Samsung-enhed får du også sikkerheden fra Samsung Knox, der med det samme beskytter din mobil og din data.

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB-C kabel.

Størrelse
161,3 x 78,1 x 8,2 mm
Vægt
199 g
Simkorttype
Nano-SIM
Dual-SIM
Ja
E-SIM
Nej
Netværk
4G LTE/5G
Operativsystem
Android
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Micro SD
Skærmoplysning
1080 x 2220 pixels
RAM
8 GB
Front kamera
13 MP
Videoplysninger
48 MP
Salgspakken Indeholder
USB-C kabel

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Skarpt kamera med OIS og høj opløsning, der filmer og fotografere skarpt i mørke (Nightography)
  • Mere hukommelse, med plads til mere
  • Større, hurtigere og skarpere skærm
  • Større batteri, der holder i op til 2 dage