Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy A35 5G 128GB Black

Vælg farve
Udsolgt
Meget mobil for pengene!
3 mdr. OiSTER Afdrag
800 ,- 1000
/md.
eller
Kontantpris
2.400 ,- 3000
Mindstepris
2.400

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

SPAR 600,- på Samsung Galaxy A35 5G 128GB og få 3-i-1-beskyttelsespakke fra SAFE. by PanzerGlass™️ med i købet til 0,- (værdi 198,-).

Tilbuddet gælder t.o.m. 26/5 eller så længe lager haves!

Få penge tilbage ved at bytte din gamle enhed, uanset producent, når du køber et nyt Samsung produkt! Når Samsung har modtaget og vurderet enhedens tilstand, vil beløbet blive udbetalt til dig.
Læs mere om hvordan det fungerer her.

3-i-1-beskyttelsespakke fra SAFE. by PanzerGlass™️
Med en skærmbeskytter, et cover og en kameralinsebeskytter, giver denne pakke 360-graders beskyttelse til et liv på fuld skrue!

Det prisbevidste valg, uden kompromis
Med Samsung Galaxy A35 5G får du masser af telefon for pengene med plads til alt det, du har brug for.

En hukommelse på 6 + 128GB, med mulighed for udvidelse op til 1TB, sikrer plads til alt indhold fra din gamle telefon og alt det nye, du skal skabe. Med et robust design, 4 kameraer og en 6.6” 120 Hz skærm, får du en stilren telefon til den bedste pris.

En skærm med flere smarte funktioner
Galaxy A35 5G er udstyret med en Super sAMOLED Infinity-skærm på 6,6", så du kan tjekke mødenoterne, se serier og spille spil i superskarp FHD+-opløsning. Opdateringsfrekvensen på op til 120 Hz sikrer, at skærmen reagerer lynhurtigt, og alt foregår jævnt og hurtigt, når du scroller gennem din mobil. Den geniale feature, Vision Booster, tilpasser skærmen efter, hvor lyst det er omkring dig – så skærmen ser lys ud, selv når du går udenfor. Og for at skåne dine øjne, afgiver skærmen mindre blåt lys. Derudover er skærmen udstyret med fingeraftrykslæser. Med IP67-klassificering er Galaxy A35 5G støv- og vandafvisende, så du uden bekymringer kan tage mobilen med dig overalt. Med andre ord, den optimale mobilskærm!

Ekstraordinær lydoplevelse
Takket være Dolby Atmos’ opslugende lydkvalitet og surroundsound, forvandler Galaxy A35 5G streaming og musik til en ren lydoplevelse.

Kamera
Galaxy A35 5G er udstyret med hele 4 kameraer. Mobilens hovedkamera med 50 megapixels, samt et ultravidvinkel på 8 megapixels og et makrokamera på 5 megapixels, lader dig skyde billeder og videoer i høj opløsning. Takket være forbedret zoom og den integrerede feature, nightography, kan du indfange de skarpeste detaljer og tage lige så virkelighedstro billeder og videoer om natten, som midt på dagen. Ydermere kommer Galaxy A35 5G med et 13 megapixels selfiekamera. Kameraerne er integrerede og fylder mindre, hvilket beskytter kameraerne bedre.

Strøm til hele dagen
Med en batterikapacitet på 5.000 mAh kan du have strøm i op til 2 dage, uden at du skal bekymre dig om konstant opladning. Og med den 25W-oplader kan du få opladningen overstået på kun 30 minutter.

Hurtig og stabil overalt med 5G
Få den hurtigste hastighed med 5G. Mobilen er kompatibel med 5G, der udvider dine muligheder og forbedrer hastigheden. Det effektive 5G-netværk gør det nemt og effektivt at streame, game og downloade nyt indhold til din mobil.

Samsung fordele og sikkerhed
Få mest ud af din Samsung-enhed og nyd godt af alle Samsung-fordele. Galaxy A35 5G kan nemt integreres med dine andre Samsung-enheder, både Buds, Tab, Watch og Book. Med din Samsung-enhed får du tilmed sikkerhed fra Samsung Knox, der beskytter din mobil og dine data.

Kamera
50 MP, f/1.8 OIS, 8 MP, f/2.2, 5 MP, f/2.4
Frontkamera
13 MP, f/2.2
Skærm
6.6" FHD+ Super AMOLED Infinity-O (19.5:9), 120 Hz
Intern hukommelse
128GB
Ekstern hukommelse
microSD (op til 1 TB, købes separat)
RAM
6GB
Størrelse
77.9 x 161.6 x 8.2 mm
Processor
Exynos 1380
Netværk
5G
Batteri
5.000 mAh

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Stort batteri på 5000 mAh, som kan oplades superhurtigt og holder i op til 2 dage
  • Optag skarpe film og fotografier, selv i mørke
  • Super AMOLED Infinity-O-skærm på 6,6" med FHD+-opløsning
  • Høj hastighed og masser af kræfter med Exynos 1380-processor