Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB Graphite

Vælg farve
Udsolgt
S21 Fan Edition!
30 mdr. OiSTER Afdrag
198 /md.
eller
Kontantpris
5.940
Mindstepris
5.940

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Fremtidssikret og 5G-klar smartphone!
Samsung formår endnu engang at imponere med et tidsløst design, innovative features og et helt fantastisk kamera. Samsung Galaxy S21 FE er prissat så det ikke gør ondt på pengepungen, samtidig med at den stadig er udviklet med alle de populære funktioner som Samsung er kendt for. Telefonen er 5G-kompatibel, og du er derfor helt 5G-klar.

Tidsløst design og ultraskarpt display
Samsung Galaxy S21 FE har et fantastisk og ultraskarpt display på 6.4" og 120 Hz. Skærmen har en lynhurtig reaktionsevne og selv den mindste detalje vil være fremtrædende.

Designet er som man kender det fra Samsungs topmodeller, tidsløst, enkelt og ikke til at sætte en finger på. Du finder Samsung Galaxy S21 FE i fire flotte farver, så kan du vælge den farve der passer til lige præcis din stil og fremtoning.

Tag billeder som en professionel
Det skarpe kamera i Galaxy S21 FE kan men heller ikke undgå at nævne. Her får du et tredobbelt kamera der sørger for at du kan tage billeder som en professionel! Hovedkameraet er lysfølsomt og sørger selv for at optimere omgivelsernes lysforhold. Du kan derfor tage de skarpeste billeder, selv i svag belysning.

Samtidig har du med det indbyggede ultravidvinkels-kamera på hele 123° mulighed for at tage de flotteste landskabsbilleder, du kan derudover fange selv de mindste detaljer og komme helt tæt på, med telefotoobjektiv-kameraet Galaxy S21 FE også er udviklet med.

Lynopladning og batteri på 4500 mAh
Samsung Galaxy S21 FE kan oplades på ingen tid. På bare en halv time kan du gennem lynopladning få hele 50% ekstra strøm.

Telefonen holder derudover godt på strømmen grundet det store batteri på 4500 mAh.

Kamera
12MP+12MP+8MP
Frontkamera
32MP
Skærmstørrelse
6.4"
Skærmopløsning
1080 x 2340 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6 GB
Størrelse
74,5 x 155,7 x 7,9 mm
Styresystem
Android
E-SIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 3 x kamera
  • Kraftfuldt batteri
  • 5G-klar