Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy S22 128GB White

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
230 /md.
eller
Kontantpris
6.900
Mindstepris
6.900

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

En skærm i topklasse!
Den nyeste Galaxy S22 fra Samsung kommer denne gang med en FHD+ Dynamic AMOLED-skærm på hele 6.1"! Skærmen er udviklet med det smarte Corning Gorilla Glass Victus+ på både for- og bagside, hvilket sørger for beskyttelse af din nye smartphone. Den høje opløsning giver dig imponerende dybde og skarphed og bidrager til en fantastisk oplevelse, når du surfer rundt på nettet.

Et fantastisk kamera
Kameraet er der bestemt heller ikke sparet på i den nye Samsung Galaxy S22. Her får du et hovedkamera, som består af 50 MP med 30x Zoom - du kan derfor komme helt tæt på! Derudover består kameraet af en 10 MP telefotolinse og en 12 MP ultravidvinkelslinse. Det har aldrig været nemmere at forevige dine minder i den bedste kvalitet.

Som prikken over i'et har du mulighed for at filme videoer i 8K, der revolutionerer måden at optage video på med din smartphone.

Samsungs hurtigste og mest kraftfulde processor
Galaxy S22 er naturligvis udstyret med Samsungs hurtigste og mest kraftfulde Octa-core processor. Processoren bidrager ikke alene til at gøre din nye smartphone hurtigere og mere effektiv men sørger også for at forlænge batteritiden og optimere telefonens hukommelse.

Hurtig opladning og intelligent batteri
Grundet den indbyggede intelligens i batteriet, så vil din telefon lære dine mobilvaner at kende og spare på strømmen, når det er muligt. S22 er naturligvis også udviklet med hurtigopladning - du vil på bare 30 minutter få opladt din mobil til over 50 %.

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB Type C-kabel (45W), Udtagningsnål, Quick Start-guide.

Kamera
50 MP+ 10 MP+ 12 MP
Frontkamera
10 MP
Skærmstørrelse
6.1"
Skærmopløsning
2340 x 1440 pixels
Intern hukommelse
128GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8 GB RAM
Størrelse
70,6 x 146 x 7,6 mm
Vægt
187 g
Styresystem
Android 12
E-SIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Maksimal lysstyrke
  • Gør mere. Hurtigere. Samsungs hurtigste processor nogensinde
  • Oplades hurtigt – holder længe
  • 8K video
  • De bedste Snapchat-snaps nogensinde