Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB Gray

Vælg farve
Nyeste foldbare mobil fra Samsung!
30 mdr. OiSTER Afdrag
336 /md.
eller
Kontantpris
10.080
Mindstepris
10.080

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Få penge tilbage ved at bytte din gamle enhed, uanset producent, når du køber et nyt Samsung produkt! Når Samsung har modtaget og vurderet enhedens tilstand, vil beløbet blive udbetalt til dig.
LaesMere_v3.png

Galaxy AI
Galaxy AI er spækket med funktioner. Udover Photo Assist kan du gøre brug af funktionerne Live Translate og Circle to Search with Google. Samsung Galaxy Z Flip 5 kan blandt andet oversætte, mens et opkald er i gang og optimere dine beskeder, så de er helt korrekte. Du behøver heller ikke spilde tid på at finde det perfekte søgeord, da du kan søge helt uden ord. Du markerer blot det, du vil søge efter med din finger, og søgningen er i gang. Udforsk disse funktioner og meget mere AI med Samsung Galaxy Z Flip 5.

Lille og stor på samme tid
Samsung Galaxy Z Flip5 er både en lille mobil og en stor smartphone. Sammenfoldet kan den være i små lommer, mens du på skærmen får vigtige informationer og nye features. I sammenfoldet tilstand er skærmen 3,4 tommer. Når du åbner mobilen, foldes en 6,7 tommer skærm ud. Både den indvendige og den udvendige skærm har massevis af funktioner og er fremstillet af verdensklasse materialer.

Skærme, der kan det hele
Samsung Galaxy Z Flip5 har altså to skærme. En på 3,4 tommer og en på 6,7 tommer. Men der er meget mere at sige om skærmene. Den lille skærm er en Super AMOLED skærm. Mens hovedskærmen er en FHD+ Dynamic AMOLED 2X skærm med en opdateringsfrekvens på 120 Hz, der sikrer en flydende brugeroplevelse med lynhurtig respons. Skærmene er klare og knivskarpe i al slags lys.

Kamera
Skærmene har også nye funktioner, når det kommer til mobilens kamera. Kameraet på mobilen er det eneste kamera, mange mennesker har. Og derfor skal mobilkameraet kunne fotografere både koncertoplevelser, solopgange og selfies til perfektion. Med en Samsung Galaxy Z Flip5 har du altid en fotoassistent ved din hånd. Du åbner blot mobilen halvt og stiller den hvor, du ønsker. På den måde kan du få den helt rigtige vinkel eller få alle med på et gruppebillede. På den udvendig skærm kan du se resultatet inden billedet tages og nemt finde den rette vinkel. Samsung Galaxy Z Flip5 skaber også helt nye muligheder for at tage billeder med selvudløser. Du vinker blot til kameraet, så aktiveres selvudløseren. Kameraet har altså virkelig mange funktioner og i samarbejde med skærmene, kan du konstant knipse kvalitetsbilleder. Samsung Galaxy Z Flip5 er udstyret med et hovedkamera på 12 MP og et ultravidvinkelkamera også på 12 MP på bagsiden. Selfiekameraet foran på mobilen er et 10 MP-kamera.

Ydeevne & batteri
Et lille geni som Samsung Galaxy Z Flip5 kræver et stærkt indre. Mobilen er drevet af den kraftfulde Snapdragon 8 Gen 2 processor. Som sikrer, at mobilen kan opretholde et højt tempo og en flydende brugeroplevelse selv ved krævende applikationer. Batteriet er på 3700 mAh, så du ikke skal stresse over at løbe tør for strøm. Der er også rigeligt med plads til både dit gamle indhold og alt det nye, du skal skabe. Mobilen har en hukommelse på 256/512 GB. Med andre ord holder Samsung Galaxy Z Flip5 dig kørende.

Design
En mobil der kan foldes sammen, er ikke noget, man ser hver dag. Derfor er der virkelig tænkt over hver eneste detalje i Samsung Galaxy Z Flip5 design. Takket være den nye hængselteknologi zero gap hinge er mobilen lige tynd over det hele – også når den er foldet sammen. Den måler kun 15,1 mm, når den er foldet sammen. Den indvendige skærm har fået en endnu tyndere ramme, som er med til at skabe en mere opslugende oplevelse. Materialerne er både flotte og hårdføre. Den udvendige skærm er af Gorilla Glass Victus 2 og rammen er af Armor Aluminium. Derudover er Samsung Galaxy Z Flip5 IPX8 klassificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt. Mobilen er tilgængelig i light green, lavender og gray.  

Samsung Knox
Samsung Galaxy Z Flip5 er udstyret med Samsung Knox. Så du kan føle dig helt tryg. Din data og dit indhold er nemlig beskyttet med sikkerhed i flere lag som er integreret i både hardware og software. Dit indhold er kun dit!

5G
Samsung Galaxy Z Flip5 er kompatibel med 5G. Så du får de hurtigste hastigheder overhovedet muligt.

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB Type C-kabel (45W), Udtagningsnål, Quick Start-guide.

*Nogle AI-funktionaliteter kræver login på Samsung konto. Galaxy AI-funktioner vil som minimum være gratis at anvende til udgangen af 2025 på understøttede Samsung Galaxy-enheder.

*Tilgængelighed af søgefunktioner og tilknyttede apps kan variere afhængigt af land, sprog og enhed. Resultater kan variere afhængigt at visuelle matches. Brugere kan være nødsaget til at opdatere Android til nyeste version.

Størrelse
Åben: 71.9 x 165.1 x 6.9 mm / Lukket: 71.9 x 85.1 x 15.1 mm
Display størrelse
6.7" / 3.4"
Sekundær display
Ja
Single SIM
Ja
E-SIM
Ja
5G-klar
Ja
Intern hukommelse
256 GB
Skærmopløsning
2640 x 1080 / 748 x 720 pixel
Processor
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
RAM
8 GB
Kamera
12 MP + 12 MP
Frontkamera
10 MP

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 6,7” skærm – der kan foldes til en lille mobil
  • Telefonen kan stilles hvor som helst, og tage selfies håndfrit
  • Betydeligt større udvendig skærm med flere funktioner
  • Snapdragon 8 Gen 2 processer