Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Black

Vælg farve
Mobil og tablet i én enhed!
30 mdr. OiSTER Afdrag
500 /md.
eller
Kontantpris
15.000
Mindstepris
15.000

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Galaxy Chromebook Go 14”, Tab A8 4G eller A23 5G med i købet, når du køber Galaxy S23-serien, Z Flip5 eller Z Fold5 i perioden d. 28. august 2023 til d. 5. oktober 2023.

Følg nedenstående trin for at få din Galaxy Chromebook Go 14”/ Tab A8 4G/ A23 5G:

 1. Registrer en Samsung-konto*** senest 15.11.2023.
 2. Åbn Samsung Members-appen på din Galaxy S23/S23+/S23Ultra/Galaxy Z Fold5/Galaxy Z Flip5 senest den 15.11.2023. Gå til ”Udforsk”, og klik på ”Fordele” øverst til venstre i appen, og vælg den aktuelle kampagne. Bemærk, at det kan tage op til fem (5) hverdage, før muligheden vises i appen.
 3. Tryk på knappen ”Udnyt muligheden” for at komme til registreringssiden, hvor du kan deltage i kampagnen ved at uploade din kvittering og indtaste det fulde navn, e-mailadresse, leveringsadresse og serienummer på telefonen. Bemærk, at håndteringen af registrering og fremsendelse af tillægsproduktet håndteres af en tredjepartsleverandør, Aditro Logistics AB.
 4. Når registreringen er afsluttet, modtager du en bekræftelses-e-mail til den e-mailadresse, der er tilknyttet din Samsung Account.
 5. Oplysningerne gennemgås derefter manuelt af Aditro Logistics AB. Efter godkendt registrering sendes kampagneproduktet af Aditro Logistics AB inden for ca. 40 dage, eksklusive weekender og feriedage, til den angivne adresse. Bemærk venligst, at hvis produktet er midlertidigt udsolgt, kan produktet blive sendt senere end de 40 dage. I tilfælde af at det ekstra produkt er udsolgt har Samsung ret til at tilbyde et tilsvarende produkt af tilsvarende værdi i stedet. Kun levering inden for Norden og muligheden er kun gyldig i den angivne kampagneperiode. Vi beder dig om at være opmærksomme på den meddelelse, der kommer via e-mail eller SMS vedrørende postordren. Hvis det ekstra produkt er blevet sendt retur til Samsung, fordi produktet ikke er blevet afhentet, kan Samsung alene sende det ekstra produkt maksimalt én (1) gang igen og inden for kampagneperioden.
 6. Det er kun muligt at gøre brug af muligheden én (1) gang pr. enhed, der opfylder kampagnekravene.
 7. Hvis du har spørgsmål vedrørende kampagnen, bedes du kontakte Samsungs kundesupport på 70 14 01 21 eller besøge www.samsung.com/dk/support/contact/.

***Opret en Samsung Account ved at gå til ”Indstillinger”→”Konti og sikkerhedskopi.” → ”Konti” → ”Tilføj konto”. Hvis du allerede har en Samsung Account, kan du logge ind direkte med den. Der gælder særlige vilkår og betingelser for Samsung Account.

Opslugende skærm
Samsung Galaxy Z Fold5 er både praktisk og sikrer ekstra komfort. Når mobilen er foldet sammen, har du en almindelig smartphone, der kan betjenes med en hånd. Den udvendige skærm er 6,2 tommer og kan alt det, du behøver i hverdagen. Når du folder mobilen op, kommer en 7,6 tommer skærm til syne. Med den har du det perfekte setup til både arbejde, gaming og streaming. 

Endnu mere multitasking
Med både en mobil og tablet i én er mulighederne for multitasking uendelige. Den store indvendige skærm kan deles i op til tre åbne vinduer, så du nemt kan håndtere flere opgaver samtidig. Du kan også åbne mobilen halvt og stille den på bordet – så har du et mobilstativ. Skærmen er ikke blot stor, men også lysstærk, og tilpasser sig efter lyset omkring dig. Begge skærme er af verdensklasse kvalitet. Det er Dynamic AMOLED skærme med en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Samsung Galaxy Z Fold5 er dynamisk og ultra responsiv uanset om, du anvender den udvendige eller den indvendige skærm.

Ydeevne
Når du nyder serier, sport eller andet underholdning på den store skærm. Eller blot anvender din mobil. Sørger den kraftfulde processor Snapdragon 8 Gen 2 for at alt går hurtigt og uden lag. Processoren kan trække selv de tungeste programmer og kan nemt følge med, når du har flere vinduer åbne. Samsung Galaxy Z Fold5 er desuden udstyret med et dobbelt batteri på 4400 mAh, så du sjældent skal tænke på at lade op. Du skal heller ikke bekymre dig om lageringsplads. Der er rigeligt plads til både dit gamle indhold og det nye, du skal skabe.

Kamera
Samsung Galaxy Z Fold5 er udstyret med hele fire kameraer. Mobilen er det rigtige valg, hvis du elsker at fotografere og filme. Du kan både nyde alle dine billeder og videoer på den store skærme. Og kameraerne indfanger med garanti dine minder til perfektion. På bagsiden sidder hovedkameraet på 50 MP, et ultravidvinkelkamera på 12 MP og et telefotokamera på 12 MP. Foran sidder selfiekameraet på 10 MP. Kameraerne tager skarpe og detaljerede billeder både i nattetimerne, og når du er zoomet helt tæt på begivenhederne. De to skærme er også brugbare, når du fotograferer. Både den, der tager billedet og den, der bliver fotograferet, kan nemlig se resultatet samtidig. Det samme gælder når du tager en selfie. På den måde kan du sikre den helt rigtige vinkel.

Design
Den nye teknik zero gap hinge sikrer, at designet på den nye generation af foldbare Samsung-mobiler er endnu mere fleksibelt. Teknikken gør, at Samsung Galaxy Z Fold5 er tyndere end sine forgængere og 10 gram lettere. Udover det er Samsung Galaxy Z Fold5 fremstillet af de bedste og mest robuste materialer. Den udvendige skærm har Gorilla Glass Victus 2 og en ramme af Armor Aluminium. Mobilen er også vandafvisende og IPX8-klassificeret. Du kan altså uden bekymring tage din nye mobil med dig i hverdagen og ud i verden. Samsung Galaxy Z Fold5 er tilgængelig i black and blue.   

Samsung Knox
Samsung Galaxy Z Fold5 er udstyret med Samsung Knox. Så du kan føle dig helt tryg. Din data og dit indhold er nemlig beskyttet med sikkerhed i flere lag som er integreret i både hardware og software. Dit indhold er kun dit!

5G
Samsung Galaxy Z Fold5 er kompatibel med 5G. Så du får de hurtigste hastigheder overhovedet muligt.

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB Type C-kabel (45W), Udtagningsnål, Quick Start-guide.

Størrelse
Åben: 129.9 x 154.9 x 6.1 mm / Lukket: 67.1 x 154.9 x 13.4 mm
Display størrelse
7.6" / 6.2"
Dual SIM
Ja
E-SIM
Ja
5G-klar
Ja
Intern hukommelse
256 GB
Skærmopløsning
2176 x 1812 / 2316 x 904 pixel
Processor
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
RAM
12 GB
Kamera
50 MP+ 12 MP+ 12 MP
Frontkamera
10 MP + 4 MP

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

 • Mobil og tablet i én enhed
 • Lysstærk 7,6” skærm
 • Arbejd effektivt med op til 3 åbne vinduer samtidigt
 • Robuste materialer og IPx8-klassificering
 • Kamera med høj opløsning, 50 MP og Nightography
 • Snapdragon 8 Gen 2 processer