Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB Blue

Vælg farve
Udsolgt
Mobil og tablet i én enhed!
30 mdr. OiSTER Afdrag
512 /md.
eller
Kontantpris
15.360
Mindstepris
15.360

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Få penge tilbage ved at bytte din gamle enhed, uanset producent, når du køber et nyt Samsung produkt! Når Samsung har modtaget og vurderet enhedens tilstand, vil beløbet blive udbetalt til dig.
LaesMere_v3.png

Galaxy AI
Galaxy AI er spækket med funktioner. Udover Photo Assist kan du gøre brug af funktionerne Live Translate og Circle to Search with Google. Samsung Galaxy Z Fold 5 kan blandt andet oversætte, mens et opkald er i gang og optimere dine beskeder, så de er helt korrekte. Du behøver heller ikke spilde tid på at finde det perfekte søgeord, da du kan søge helt uden ord. Du markerer blot det, du vil søge efter med din finger, og søgningen er i gang. Udforsk disse funktioner og meget mere AI med Samsung Galaxy Z Fold 5.

Opslugende skærm
Samsung Galaxy Z Fold5 er både praktisk og sikrer ekstra komfort. Når mobilen er foldet sammen, har du en almindelig smartphone, der kan betjenes med en hånd. Den udvendige skærm er 6,2 tommer og kan alt det, du behøver i hverdagen. Når du folder mobilen op, kommer en 7,6 tommer skærm til syne. Med den har du det perfekte setup til både arbejde, gaming og streaming. 

Endnu mere multitasking
Med både en mobil og tablet i én er mulighederne for multitasking uendelige. Den store indvendige skærm kan deles i op til tre åbne vinduer, så du nemt kan håndtere flere opgaver samtidig. Du kan også åbne mobilen halvt og stille den på bordet – så har du et mobilstativ. Skærmen er ikke blot stor, men også lysstærk, og tilpasser sig efter lyset omkring dig. Begge skærme er af verdensklasse kvalitet. Det er Dynamic AMOLED skærme med en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Samsung Galaxy Z Fold5 er dynamisk og ultra responsiv uanset om, du anvender den udvendige eller den indvendige skærm.

Ydeevne
Når du nyder serier, sport eller andet underholdning på den store skærm. Eller blot anvender din mobil. Sørger den kraftfulde processor Snapdragon 8 Gen 2 for at alt går hurtigt og uden lag. Processoren kan trække selv de tungeste programmer og kan nemt følge med, når du har flere vinduer åbne. Samsung Galaxy Z Fold5 er desuden udstyret med et dobbelt batteri på 4400 mAh, så du sjældent skal tænke på at lade op. Du skal heller ikke bekymre dig om lageringsplads. Der er rigeligt plads til både dit gamle indhold og det nye, du skal skabe.

Kamera
Samsung Galaxy Z Fold5 er udstyret med hele fire kameraer. Mobilen er det rigtige valg, hvis du elsker at fotografere og filme. Du kan både nyde alle dine billeder og videoer på den store skærme. Og kameraerne indfanger med garanti dine minder til perfektion. På bagsiden sidder hovedkameraet på 50 MP, et ultravidvinkelkamera på 12 MP og et telefotokamera på 12 MP. Foran sidder selfiekameraet på 10 MP. Kameraerne tager skarpe og detaljerede billeder både i nattetimerne, og når du er zoomet helt tæt på begivenhederne. De to skærme er også brugbare, når du fotograferer. Både den, der tager billedet og den, der bliver fotograferet, kan nemlig se resultatet samtidig. Det samme gælder når du tager en selfie. På den måde kan du sikre den helt rigtige vinkel.

Design
Den nye teknik zero gap hinge sikrer, at designet på den nye generation af foldbare Samsung-mobiler er endnu mere fleksibelt. Teknikken gør, at Samsung Galaxy Z Fold5 er tyndere end sine forgængere og 10 gram lettere. Udover det er Samsung Galaxy Z Fold5 fremstillet af de bedste og mest robuste materialer. Den udvendige skærm har Gorilla Glass Victus 2 og en ramme af Armor Aluminium. Mobilen er også vandafvisende og IPX8-klassificeret. Du kan altså uden bekymring tage din nye mobil med dig i hverdagen og ud i verden. Samsung Galaxy Z Fold5 er tilgængelig i black and blue.   

Samsung Knox
Samsung Galaxy Z Fold5 er udstyret med Samsung Knox. Så du kan føle dig helt tryg. Din data og dit indhold er nemlig beskyttet med sikkerhed i flere lag som er integreret i både hardware og software. Dit indhold er kun dit!

5G
Samsung Galaxy Z Fold5 er kompatibel med 5G. Så du får de hurtigste hastigheder overhovedet muligt.

Salgspakken
Salgspakken indeholder USB Type C-kabel (45W), Udtagningsnål, Quick Start-guide.

*Nogle AI-funktionaliteter kræver login på Samsung konto. Galaxy AI-funktioner vil som minimum være gratis at anvende til udgangen af 2025 på understøttede Samsung Galaxy-enheder.

*Tilgængelighed af søgefunktioner og tilknyttede apps kan variere afhængigt af land, sprog og enhed. Resultater kan variere afhængigt at visuelle matches. Brugere kan være nødsaget til at opdatere Android til nyeste version.

Størrelse
Åben: 129.9 x 154.9 x 6.1 mm / Lukket: 67.1 x 154.9 x 13.4 mm
Display størrelse
7.6" / 6.2"
Dual SIM
Ja
E-SIM
Ja
5G-klar
Ja
Intern hukommelse
256 GB
Skærmopløsning
2176 x 1812 / 2316 x 904 pixel
Processor
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
RAM
12 GB
Kamera
50 MP+ 12 MP+ 12 MP
Frontkamera
10 MP + 4 MP

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Mobil og tablet i én enhed
  • Lysstærk 7,6” skærm
  • Arbejd effektivt med op til 3 åbne vinduer samtidigt
  • Robuste materialer og IPx8-klassificering
  • Kamera med høj opløsning, 50 MP og Nightography
  • Snapdragon 8 Gen 2 processer