Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Sony Xperia 5 IV 128 GB Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
209 /md.
eller
Kontantpris
6.270
Mindstepris
6.270

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Sony Xperia 5 IV er en mindre udgave den tidligere version, Sony Xperia 1 IV. Den kommer med nye og forbedrede feautures men i en mindre størrelse, som passer perfekt til mindre hænder.

Banebrydende kamerateknologier
Sony Xperia 5IV kommer med banebrydende kamerateknologier, og giver dig al den kraft og ydeevne, du har brug for. De seneste prisvindende full frame-kameraer gør Xperia 5 IV gør det nemt at tage exceptionelle billeder og videoer, så du aldrig går glip af et spændende øjeblik, og selfies har aldrig været af bedre kvalitet.

Langtidsholdbart batteri
Her får du et batteri med stor kapacitet. Hvis du har brug for et boost, kan du hurtigt oplade op til 50% på kun 30 minutter, og telefonen kan også lades med trådløse opladere, som også understøtter andre enheder.

Lyd udviklet i samarbejde med Sony Music Entertainment
Sony Xperia 5IV kombinerer en autentisk lydoplevelse med musikoptagelse af høj kvalitet, som er udviklet i samarbejde med Sony Music Entertainment. Du kan høre musik, der gengiver hele lydspektret med dynamik og detaljer, lige som kunstnerne havde til hensigt gennem et 3,5 mm lydstik eller endda trådløst.

Spil som en professionel
Telefonen er udviklet i samarbejde med professionelle e-sportsfolk, og den er spækket med spilvindende funktioner og er sat op til optagelse og streaming i høj kvalitet. Game Enhancer er dit spilkontrolcenter, der skaber den perfekte spilleroplevelse og maksimerer dine chancer for at vinde. Det lader dig ændre indstillinger som lyd, skærm og berøring uden at afbryde spillet og din koncentration.

Tag den med overalt
Sony Xperia 5IV er både vand- og støvafvisende, så du kan have den med overalt. Derudover indeholder den ingen plastik i emballagen, og plastikkomponenter er enten fjernet eller erstattet med papirmaterialer.

Kamera
12 MP + 12 MP
Frontkamera
12 MP
Hovedkamera
12 MP
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmopløsning
2520 x 1080 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Max. Ekst. Hukommelse
1 TB
RAM
8 GB
Størrelse
67 x 156 x 8.2 mm
Vægt
172 g
Processor
Snapdragon 8 Gen 1
eSIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter