Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi 12T Pro 256GB Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
209 /md.
eller
Kontantpris
6.270
Mindstepris
6.270

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Xiaomi 12T Pro løfter med sit 108 MP tredobbelte kamera og sin 120 Hz CrystalRez AMOLED skærm, din mobiloplevelse til et helt nyt niveau.

5G
Denne smartphone understøtter 5G, som er under udrulning i Danmark. 5G giver dig lynhurtige downloads og streaming i høj kvalitet.

Kamera
Et kamera er blevet en selvfølge og nødvendighed i hverdagen, og med Xiaomi 12T Pro får du et tredobbelt kamera-array sammen med en dobbelt-LED-blitz. Kameraet er ultra-bredvinklet med 8Mpx-opløsning og f/22 apertur, som gør det muligt for dig at indfange store menneskegrupper og flotte landskaber. Derudover byder smartphonen ligesom sin forgænger Xiaomi 11T Pro på One-click AI Cinema indstillingen med filmeffekter, og selfie-kameraet har en opløsning på 16Mpx og f/2,45 apertur. Du kan altså tage imponerende videoer, så du kan gemme dine oplevelser eller dele de stories, der betyder noget for dig i en rigtig høj kvalitet. Telefonen giver dig også One-click AI Cinema indstillingen med filmeffekter, og selfie-kameraet har en opløsning på 16Mpx og f/2,45 apertur. Det vil sige, at du kan tage imponerende videoer, så du kan gemme dine oplevelser eller dele de stories, der betyder noget for dig i bedste kvalitet.

Touchskærm
Når du er færdig med at tage billeder og video, så vil du opdage, at det er fantastisk at vise dem frem på Xiaomi 12T Pros imponerende 6,67” 120Hz flad AMOLED skærm udstyret med TrueColor. De 1000 nits top lysstyrke, som Xiaomi 12T Pro har, giver dig knivskarpt indhold med et bredt udvalg af farver og en enestående lysstyrke. Og med både Dolby Vision og Dolby Atmos, går billede og lyd hånd i hånd, og giver dig en perfekt biografoplevelse direkte på din telefon. Skærmen er desuden beskyttet af det stærkeste Gorilla Glass til dato, så du er godt beskyttet mod hverdagens små uheld.

HyperCharge hurtigopladning
Med Xiaomi 12T Pro går du aldrig glip af noget. Xiaom 12T Pro kommer nemlig også med 120 W HyperCharge hurtigopladning og et batteri på 5000mAh, så du kan oplade batteriet fra 0 til 100% på bare 17 minutter. Dermed behøver du ikke længere lade op om natten eller vente på lange opladninger.

Ydeevne og hastighed
Denne smartphone har med sin Qualcamm Snapdragon 888 og 8GB Ram en ekstrem ydeevne og lynhurtig hastighed. I forhold til den tidligere generation er processoren forbedret med 25% og grafikprocessoren med 35%. Så du vil virkelig kunne mærke både kraft og hastighed i denne smartphone.

Størrelse
75.9 x 163.1 x 8.6 mm
Vægt
205 g
Skærmstørrelse
6.67”
Skærmoplysning
2712 x 1220 pixels
Intern hukommelse
256 GB
RAM
12 GB
Kamera
200 MP + 8 MP + 2 MP
Frontkamera
20 MP
5G
Ja
Styresysten
Android 12
Processor
Snapdragon 8+ Gen 1
E-SIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 200 MP Kamera
  • 120W HyperCharge
  • Snapdragon 8+ Gen 1
  • 120 Hz CrystalRes AMOLED Display
  • Dual højttalere med Dolby Atmos