Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Xiaomi 13 256GB Black

Vælg farve
30 mdr. OiSTER Afdrag
182 /md.
eller
Kontantpris
5.460
Mindstepris
5.460

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Xiaomi + Lecia = det bedste mobilkamera
Xiaomi er gået sammen med fotofirmaet Lecia i skabelsen af Xiaomi 13. Det har de gjort for at skabe en mobil med et kamera udover det sædvanlige. Mobilen bruges til at forevige alle livets store øjeblikke, så kameraet er enormt vigtigt. Med Xiaomi 13 får du 3 Lecia-kameralinser og 3x optisk zoom. Kameraerne er i selskab med en 6,36 tommer AMOLED-skærm, så du kan nyde dine billeder i helt skarp grafik. Xiaomi 13 med de bedste Xiaomi-kameraer hidtil kan købes på afbetaling rente- og gebyrfrit nu.

Mere end et mobilkamera
På bagsiden af Xiaomi 13 sidder et tredobbelt kamera med et 54 MP hovedkamera. Der kan tage både billeder og 4K-videoer i høj opløsning og knivskarp kvalitet. Kameraerne er udstyret med en stor sensor og en optisk Leica-linse. På bagsiden er et ultravidvinkelkamera, så du kan få hele scenen med. Og et telekamera, der zoomer uden at påvirke kvaliteten. Foran på Xiaomi 13 sidder et 32 MP frontkamera. Herfra kan du altid tage skarpe selfies. Mobilen knipser klare billeder både i tusmørke og skarp sol. Udover det kan du takket være Master-linseteknologien tage levende portrætbilleder som en professionel fotograf. Samarbejdet med Lecia gør også, at du får adgang til en masse Lecia-filtre. Filtrene kan skabe den helt rigtige stemning på dine billeder.

Skærm
Skærmen, du skal se dine billeder og videoer på, er en stor AMOLED-skærm på 6,36 tommer. Skærmen har en opløsning på 2400 x 1080 pixel. Den leverer skarp grafik med en lysstyrke på 1900 nits og dynamiske farver, så du kan nyde dine naturtro billeder. Og med en opdateringsfrekvens på 120 Hz, er du sikret hurtig respons.

Ydeevne & hukommelse
Xiaomi 13 er udstyret med en kraftig processor. En Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processor. Denne processor er en af de bedste på markedet og kan håndtere krævende apps og intens gaming. Processoren formindsker chancerne for lag og sikrer en flydende og hurtig brugeroplevelse. Med en intern hukommelse på 256 GB er der plads til både dit gamle indhold og alt det nye, du skal skabe. Mobilen har 8 GB RAM, så du nemt kan redigere videoer, multitaske mellem apps og game.

Batteri
Batteriet er på 4500 mAh. Et stort og stærkt batteri. Med Xiaomi 13 har du strøm hele dagen. Udover det medfølger et 67W HyperChange kabel, så du kan lade din mobil op ekstremt hurtigt. Det tager kun cirka 38 minutter at lade mobilen fra 0 % til 100 %. Xiaomi 13 bruger altså ultrakort tid i opladeren og er i stedet altid klart til at streame, game eller knipse billeder.  

Design
Brandet Xiaomi er anerkendt for godt design til få penge. Xiaomi 13 har et lidt kantet design, der gør, man får et godt greb. Glasset er det robuste Corning Gorilla Glass 5, som er noget af det bedste til at beskytte mod ridser. Udover det er Xiaomi 13 IP68-certificeret, så du ikke skal frygte hverken vand eller støv. Med andre ord får du en virkelig modstandsdygtig mobil.

5G
Xiaomi 13 er kompatibel med 5G. Så du får de hurtigste hastigheder overhovedet muligt.

Størrelse
152,8 x 71,5 x 8 mm
Vægt
189 g
Skærmstørrelse
6,36"
Skærmopløsning
2400 x 1080 pixels
Processor
Qualcomm Snapdragon 8
Intern hukommelse
256GB
RAM
8GB
Kamera
54 MP 23mm vidvinkel Leica
Frontkamera
32 MP
5G
Ja
Netværk
4G LTE,5G
Styresystem
Android 12, MIUI 14
eSIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • 6,36" skærm
  • Lecia kamera
  • 4500 mAh stærkt batteri