Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

GoRunner Pro el-løbehjul

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
83 /md.
eller
Kontantpris
2.490
Mindstepris
2.490

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

GoRunner løbehjulet kan køre hele 20 km på en enkelt opladning, du kan derfor uden udfordringer kommer frem fra A til B. Det er derudover produceret med 10" hjul, som gør det ekstra komfortabelt at køre på.

Løbehjulet kan nemt og hurtigt foldes sammen på intet mindre end 2-3 sekunder, da det er produceret med GoRunners patenterede folde-system. 

 

Du kan også justere mellem to forskellige gear, og dermed regulere hastigheden på løbehjulet. 

Varen er en outlet vare! Det vil sige at varen er kommet retur, og derfor kan indpakningskassen godt være beskadiget. Men frygt ej vi har tjekket varen og den er fuldt funktionsdygtig. Der kan dog være enkelte skrammer/ridser hist og her.

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter