Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 11 Pro 512 GB Midnight Green

Vælg farve
Udsolgt
Apples topmodel anno 2019!
30 mdr. OiSTER Afdrag
203 /md.
eller
Kontantpris
6.090
Mindstepris
6.090

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet Vare 

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

 

Apples første Pro model!
iPhone 11 Pro er Apples første skud i stammen, når det gælder deres pro-modeller. iPhone 11 Pro er bygget med en kraftfuld processor, et fantastisk kamera, en Super Retina XDR OLED-skærm  - alt i et stilfuldt og simpelt design. Den smarte telefon er fremstillet af rustfrit stål og du vil med sikkerhed blive helt vild med den.

Triplekamera-system
Kamerasystemet har i den grad fået en opgradering. Kameraet i iPhone 11 Pro består af hele 12 MP-kameraer. Dette inkluderer et vidvinkel, ultravidvinkel og telekamera. Telefonen er derfor skabt til at forevige alle dine bedste øjeblikke med flotte billeder og videoer. Mulighederne er uendelige! Du kan skyde billeder, portrætter, videoer, tidsforløb og filme videoer i slowmotion.

 

Udstyret med den kraftfulde A13 Bionic-chip
iPhone 11 Pro er udviklet med en af de mest kraftfulde processorer der er set i en smartphone. Med den stærke og kraftfulde A13 Bionic-chip får du en mobiloplevelse der hele tiden lever op til forventningerne.

Face ID er derudover blevet op til 30 procent hurtigere, og iPhone 11 Pro understøtter hurtigopladning.

 

OBS! Til Apples iPhone 11 Pro medfølger der IKKE en oplader. Du skal derfor benytte din eksisterende oplader eller købe en ny.

Kamera
12Mp+12MP+12MP
Frontkamera
12 MP
Skærmstørrelse
5.8"
Skærmopløsning
2436 x 1125 pixels
Intern hukommelse
512 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
4 GB
Størrelse
71.4 x 144 x 8.1 mm
Vægt
188 g
Styresystem
iOS

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Stærkt batteri
  • Høj kamerakvalitet
  • A13 Bionic Chip