Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 13 mini 128 GB Green

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
160 /md.
eller
Kontantpris
4.800
Mindstepris
4.800

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Bygget med den ultrahurtige A15 Bionic-chip
Apple har endnu engang lanceret en smartphone, der giver en ekstraordinær mobiloplevelse.
Selvom iPhone 13 Mini er mindre og kompakt, så er den blandt andet udviklet med A15 Bionic, som er den hurtigste chip der nogensinde er set i en smartphone.
Den smarte chip har sørget for en optimeret mobiloplevelse hele vejen rundt, også når det gælder kameraet, hastigheden, batteriet og meget mere!

Eksklusivt design, udviklet med Ceramic shield
Man kan næsten ikke undgå at falde for Apples endnu engang stilfulde og holdbare design.
iPhone 13 Mini er udviklet med en Super Retina XDR OLED-skærm og Ceramic Shield, som er stærkere end noget andet smartphone-glas. Du kan denne gang vælge mellem fem eksklusive farver; lyserød, blå, midnat, stjerneskær og rød. Er der mon en favoritfarve iblandt?

Et redesignet dobbelt-kamera-system
Kameralinserne er på iPhone 13 Mini blevet roteret med 45 grader og dermed givet plads til den største censor i vidvinkelkameraet nogensinde.
Med det nyudviklede ultravidvinkelkamera vil du få flere detaljer frem i dine billeder, og de vil derfor fremstå tydeligere. Faktisk fanger vidvinkelkameraet op til 47% mere lys end dens forgænger. Ikke nok med det, så er iPhone 13 Mini udviklet med en ny optisk billede-stabilisering, der med garanti vil sikre skarpere billeder.

Nat-tilstand og portræt funktion
Med nat-tilstand kan du tage billeder i svagt lys, og endda også i det helt sorte og buldrende mørke.
Det vil derfor med garanti sikre dig både bedre billeder og videoer, selvom mørket er faldet på. Portræt funktionen gør det muligt at tage flotte billeder hvor dit motiv er i fokus, og baggrunden sløres.

Filmisk funktion
Hvis du har haft en drøm om, at slippe din indre filminstruktør løs - så har du chancen for det nu! Du kan nu optage endnu bedre videoer med din iPhone.
Kameraet er kun blevet endnu smartere, og kan nu forudse hvis et nyt fremtrædende motiv skal i fokus. Det sker helt automatisk og giver en elegant overgang mellem motiver, og giver dig derfor en forbedret storytelling. iPhone 13-serien er samtidig også den første serie af smartphones, hvor du nu kan redigere dybdeskarpheden efter optagelsen.

Forbedret batteritid
Selv batterilevetiden er blevet forbedret i denne generation af iPhones.
Med iPhone 13 Mini er du sikret op til 1,5 times ekstra batterilevetid i forhold til forgængeren.
Du kan derfor uden problemer være på farten i et længere tidsrum, uden at du behøver at oplade din iPhone.

5G-klar!
iPhone 13 Mini er naturligvis også 5G-klar!
I takt med at 5G er blevet mere og mere udbredt, kan du streame, spille spil og surfe rundt på internettet med en endnu højere hastighed.

OBS! Til Apples iPhone 13-serie medfølger IKKE en oplader. Du skal derfor benytte din eksisterende oplader eller købe en ny.

Kamera
12MP+12MP
Frontkamera
12 MP
Skærmstørrelse
5,4"
Skærmoplysning
2340 x 1080 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6 GB
Størrelse
64.2 x 131.5 x 7.7 mm
Vægt
140 g
Styresystem
iOS 15
E-SIM
Ja

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter