Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone 14 Plus 256 GB Midnight

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
306 /md.
eller
Kontantpris
9.180
Mindstepris
9.180

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

Skærm
Med sin 6,7” Super Retina XDR-skærm formår iPhone 14 Plus at få flere informationer med på skærmen, uden du behøver at scrolle, uanset om du browser på nettet, eller du sms’er, og telefonen har et let design på trods af sin store skærm.

Kamera
iPhone 14 Plus byder på et 12MP kamera, og det har både større sensorer og større pixels, som sikrer dig ultraskarpe billeder uden forstyrrende elementer. Apples nye Photonic Engine fordobler kameraets ydeevne, og fremhæver selv de små detaljer på billederne. Er du vild med selfies, så kan du glæde dig til TrueDepth frontkameraet, som gør dine selfies endnu bedre end nogensinde før. Når det kommer til video, sørger det nye Action mode for endnu mere jævne og stabile håndholdte videoer uden forstyrrende elementer.

Sikkerhed
Som noget helt nyt lancerer Apple med iPhone 14 modellerne sin nye sikkerhedsteknologi, der kan registrere ulykker. Det betyder, at telefonen automatisk ringer efter hjælp, hvis du skulle være så uheldig at komme ud for en ulykke og ikke selv er i stand til at kontakte hjælp.

Funktionalitet
For at både kamera, skærm og programmer kan performe på et så højt niveau, som tilfældet er med iPhone 14 Plus, kræves der en super kraftfuld kerne. Her fortsætter smartphonen brugen af den stærke A15 Bionic-chip, som vi kender fra iPhone 13. Den giver en superhurtig ydeevne og en batterilevetid til hele dagen og op til 26 timers videoafspilning.

5G-ready
Prikken over i’et er, at iPhone 14 Plus selvfølgelig er 5G-ready, som giver dig en lynhurtig mobilforbindelse på hele 5G-netværket.

Salgs pakken
Salgs pakken indeholder USB‑C til Lightning-kabel. OBS indeholder ikke oplader eller headset

Kamera
12 MP + 12MP
Frontkamera
12 MP (F1.9)
Hovedkamera
12 MP Wide (f/1.5, dual PDAF, IBIS) + 12 MP Ultra Wide (f/2.4)
Skærmstørrelse
6,7"
Skærmopløsning
2278 x 1284 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
4 GB
Størrelse
8.1 x 160.8 x 7.8 mm
Vægt
203 g
Processor
A15 Bionic

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Længste batteritid nogensinde
  • 21% mere skærm med 6.7"
  • Dynamisk Super Retina XDR-skærm
  • Registrering af ulykke ringer efter hjælp, når du ikke selv kan
  • Et nyt hovedkamera med forbedret billedbehandling