Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPhone X 256GB Silver

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
125 /md.
eller
Kontantpris
3.750
Mindstepris
3.750

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare 

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

iPhone i et elegant design med stilfulde kanter
iPhone X er udviklet i et elegant glasdesign med kanter af kirurgisk stål. Oplevelsen forbedres af en edge-to-edge Super Retina-skærm samt OLED-teknologien, der sikrer dig højere kontrastforhold og mere levende farver.
Skærmen har en størrelse på 5.8" og har en høj skærmopløsning, der gør oplevelsen helt speciel når du surfer på nettet og bruger dine apps.

 

Dual kamera med 12 MP

Tag flotte billeder med din iPhone X! Dobbelt kameraet består af en vidvinkels-sensor der gør det muligt at tage flotte portrætter og billeder af familien. Telekameraet sørger derudover for at billederne fremstår knivskarpe med optisk billedstabilisering.
Udover et fantastisk kamera, har du også muligheden for at tage selfies med frontkameraet på hele 7 MP.

 

Effektivt batteri og trådløs opladning

iPhone X er udviklet med et effektivt batteri og holder derfor langt på en enkelt opladning. Du kan derudover oplade din smartphone trådløst med Qi-opladning.

 

 

 

Kamera
12 MP + 12 MP
Frontkamera
7 MP
Skærmstørrelse
5.8"
Skærmopløsning
1125 x 2436 pixels
Intern hukommelse
256GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
3GB
Størrelse
143.6 x 70.9 x 7.7 mm
Vægt
174 g
Styresystem
iOS 11.1.1

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Super Retina OLED skærm
  • Face ID
  • Hurtig opladning