Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Motorola Edge 20 Frosted White

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
99 /md.
eller
Kontantpris
2.970
Mindstepris
2.970

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

En ekstraordinær mobiloplevelse
Motorola Edge 20 har et display i verdensklasse og et elegant design. Med en skærm på 6,67" får du et stort display hvor du kan streame alle dine yndlings film og serier. På trods af skærmens størrelse, så er Motorola Edge 20 en let og slank telefon med en tykkelse på blot 6,99 mm. Edge 20 er bygget med et OLED-display der giver en flydende fornemmelse, når du skifter mellem apps på din smartphone.

Skyd flotte billeder med dit kamera
Det flotte OLED-display er i den grad til nytte når du skal se de flotte billeder og videoer, du har taget med det fantastiske kamera som har hele 108 MP og 30 x Super Zoom. Edge 20 er udviklet med den innovative Ultra Pixel-teknologi der indfanger mere lys, til dine billeder med mindre lys.

Frontkamera
Tag flotte selfies med din Motorola Edge 20. Frontkameraet har hele 32 MP og du er derfor garanteret flotte og skarpe selfies. Kameraet er bygget med en følsom lyssensor og leverer derfor flotte resultater.

Kraftfuld processor
Motorola Edge 20 er bygget med den mest kraftfulde processor i sin prisklasse, den er nemlig udstyret med Qualcomm Snapdragon 778G-processoren.

Kamera
108 MP+8 MP+16 MP
Front Kamera
32 MP
Skærmstørrelse
6,7 "
Skærmoplysning
1080 x 2400 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8 GB
Størrelse
163 x 76 x 7 mm
Vægt
163 g
E-SIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter