Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus 10 Pro 5G 256 GB Volcanic Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
143 /md.
eller
Kontantpris
4.290
Mindstepris
4.290

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

OnePlus 10 Pro er en nyhed med masser af opgraderinger. Og det er ikke nogen ubetydelige nogle af slagsen. Der er nemlig tale om den bedste og hurtigste performance i en OnePlus telefon nogensinde. Alt sammen gjort muligt af den stærke Snapdragon 8 Gen 1-mobilplatform. Den kan bryste sig af en 7. generations Qualcomm AI-motor, der er fire gange hurtigere end sin forgænger og en nydesignet Qualcomm Adreno GPU, der er 25% mere effektiv. Der er altså masser af power at hente i OnePlus 10 Pro.

Hasselblad kamera
Foruden power kan OnePlus 10 Pro også prale af at være udstyret med det kvalitetsstemplede Hasselblad kamera. Med tre bagkameraer, et hoved-, tele- og ultravidvinkelkamera samt OnePlus Billion Color Solution tager du let flotte, skarpe billeder i professionel kvalitet. Tag for eksempel billeder med 150 graders Fisheye ultravidvinkellinse for ekstra kreative billeder.

Batteri og hurtigopladning
OnePlus 10 Pro kommer med et enormt 5000mAh batteri, som er det største i nogen OnePlus telefon. Og du behøver aldrig at leve længe uden strøm på din OnePlus 10 Pro! Med 80W SuperVOOC hurtigopladeren kan du nemlig gå fra 1-100% på kun 32 minutter. Skal det være trådløst, kan du oplade OnePlus 10 Pro med 50W AirVOOC Wireless Flash Charge, der tager telefonen fra 1-100% på 47 minutter.

Industriførende skærmkvalitet
De flotte, skarpe billeder du kan tage med Hasselblad kameraet, kan du nyde på det 6,7” store QHD+ panel komplet med en 120 Hz opdateringshastighed med anden generations LTPO-teknologi, der sørger for at telefonen intelligent justerer opdateringshastigheden, så den bruger mindre strøm. Desuden er skærmen på OnePlus 10 Pro den første i branchen med Dual Color Calibration. Det betyder, at skærmen er blevet kalibreret til at levere nøjagtige, naturlige farver på to forskellige niveauer af lysstyrke – høj og lav. De 120 Hz betyder også, at displayet håndterer krævende indhold så let som ingenting, og alt foregår flydende og hurtigt. Med OnePlus 10 Pro får du den fuldendte mobiloplevelse. Du kan tage perfekte billeder med Hasselblad kameraet, og du kan spille og streame på livet løs på den store skærm, alt sammen let og problemfrit takket være den stærke Snapdragon processor, som sørger for masser af power.

Kamera
48MP + 50MP + 8MP
Frontkamera
32MP
Skærmstørrelse
6,7"
Skærmoplysning
3216 x 1440 Pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
12 GB
Størrelse
163 x 73,9 x 8,6 mm
Vægt
200 g
Styresystem
Android
E-SIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter