Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus 8 Pro 128GB 5G DS Black

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
163 /md.
eller
Kontantpris
4.890
Mindstepris
4.890

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Mobilen er en outletvare, hvilket betyder den er som ny eller i særdeles god stand. Emballagen kan have været  brudt, og i nogle tilfælde har varen været taget i brug eller er en returneringsvare. Varen er fuldt funktionsdygtig, men kan have mindre, ubetydelige kosmetiske skrammer og ridser. Den kommer i original emballage og er gendannet til fabriksindstillingerne. Der ydes naturligvis 2 års reklamationsret.

QHD+ skærm og en livagtig mobiloplevelse

Med en QHD+ skærm på 6,78" og Fluid Engine er du sikret en flydende oplevelse når du surfer rundt på din OnePlus 8 Pro. Ikke nok med det, så har OnePlus 8 Pro en fantastisk detaljeklarhed og en next level farvenøjagtighed hvilket i den grad giver en livagtig mobiloplevelse.

Kraftfuldt QUAD-kamera

Som altid leverer OnePlus et kraftfuldt og fantastisk kamera! Detaljegraden er høj, hvilket gør at du kan tage billeder og videoer som en professionel! Både hovedkameraet og ultravidvinkel-kameraet er udviklet med hele 48 MP.  Derudover medfølger der et 5 MP farvefilter-kamera og et hybrid Zoom-kamera på 8 MP med hele 30x Digital Zoom.

Hurtig og trådløs opladning

OnePlus 8 Pro er udviklet med Warp Charge 30T og Warp Charge 30 Wireless, hvilket giver dig 50% ekstra strøm på intet mindre end 30 minutter. Batteriet indeholder 4510 mAh og der er derfor rigeligt med power til hele dagen. Qualcomm Snapdragon processoren, som OnePlus 8 er bygget med, gør derudover din telefon hurtigere end nogensinde før!

Ekstern hukommelse
Nej
Frontkamera
16 MP
Intern hukommelse
128 GB
Kamera
48 MP + 8 MP + 48 MP + 5 MP
Skærmopløsning
1440 x 3168 pixels
Skærmstørrelse
6.78"
RAM
8GB
Størrelse
165.3 x 74.4 x 8.5 mm
Vægt
199 g
Styresystem
Android 10

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter