Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus Nord CE 2 Lite 128 GB Black Dusk

Vælg farve
Udsolgt
30 mdr. OiSTER Afdrag
59 /md.
eller
Kontantpris
1.770
Mindstepris
1.770

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

Outlet vare

OnePlus Nord CE 2 Lite – den prisvenlige telefon til en nemmere hverdag. Lynhurtig hastighed, ultraskarp skærm og opdateret AI hastighed. Her får du en responsiv og sjov oplevelse.

Kamera

Kameraets AI er som sagt forbedret, så det nu er endnu hurtigere. Det 64MP store triokamera er spækket med AI-funktioner, der bl.a. hjælper den store f/1,79 blænde med at styre det naturlige lys i dine billeder. Tag billeder og videoer i al slags lys uden besvær, brug Nightscape funktionen når det bliver mørkt for at fremhæve farver og kontrast, eller tag betagende billeder i portrættilstand med justerbar baggrundssløring. Rystende hænder er heller ikke længere et problem. Den silkebløde billedstabilisering klarer det nemlig af sig selv. Uanset hvad du foretager dig på OnePlus Nord CE 2 Lite, vil du have den samme smidige oplevelse.

Power

Strøm er heller ikke noget du behøver at bekymre dig om med OnePlus Nord CE 2 Lite. Den har nemlig 33W SUPERVOOC hurtigopladning, der giver telefonens 5.000 mAh dual-cell batteri strøm til en hel dag på meget kort tid. OnePlus Nord CE 2 Lite understøtter også hurtig, simultan opladning-og-spil-funktionalitet, så du ikke behøver at sætte dine aktiviteter på pause mens du oplader.

Luksusfølelse

Med en tykkelse på 8,5 mm er OnePlus Nord CE 2 Lite en anelse tykkere end sin forgænger, OnePlus Nord CE 2. Det er en robust telefon, som fås i farven Black Dusk. Telefonen kommer desuden med et 3.5 mm stik til hovedtelefoner og har to SIM-kortslots. Med OnePlus Nord CE 2 Lite får du den fulde kvalitetsgaranterede OnePlus oplevelse til en god pris og en lidt mere skinnende, robust og kraftig oplevelse end du regnede med.

Kamera
64MP+2MP+2MP
Frontkamera
16MP
Skærmstørrelse
6.59"
Skærmopløsning
2412 x 1080 pixels
Intern hukommelse
128GB
Ekstern hukommelse
Micro SD
RAM
6 GB
Størrelse
75.6 x 164.3 x 8.5 mm
Vægt
195 g
Styresystem
Android
E-SIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Qualcomm Snapdragon 695 chipset
  • 120Hz skærm opdatering
  • 5000 mAh batteri
  • 33W supervooc hurtigladning inkluderet